Hoppa till sidans innehåll

Frågor & svar


Vad innebär ett medlemsskap hos Korpen Stockholm?

Som medlem hos Korpen Stockholm omfattas du av vår medlemsförsäkring, du är då försäkrad till och från samt under din aktivitet. Att vara medlem innebär också att du får vara med och rösta på Korpen Stockholms årsmöte.

Kan jag avanmäla mig?

Nej, anmälan är bindande. Dock så har du 14 dagars ångerrätt från det att du gjort din anmälan.

Måste jag betala fakturan om jag blivit sjuk/skadad?

Anmälan är bindande. Blir du sjuk/skadad meddelar du Korpen Stockholm att du inte kan delta resterande del av terminen. Vidare krävs att du har läkarintyg. När läkarintyget inkommer till Korpen Stockholms kansli återbetalar vi fakturan avseende återstående del av terminen från och med det datum du anmält din frånvaro. Du betalar alltså den faktura du fått och får vid inlämnande av sjukintyg hela eller delar av avgiften återbetalt. Vi godkänner endast intyg utskrivna av läkare.

Får jag prova på en gång innan jag bestämmer mig?

Absolut! Du får prova på kostnadsfritt en gång per termin per pass. Du behöver inte anmäla dig innan utan det är bara att dyka upp. Kolla gärna hemsidan innan så att det inte är uppehåll på det pass du tänkt gå på.

Vad händer när jag gjort min anmälan, är det bara att komma?

Ja, när du gjort din anmälan är det bara att dyka upp på ditt valda pass. Välkommen!

Vilka pass ingår i mitt Gröna kort?

I Gröna kortet Lagidrott ingår alla pass utom squash då vi har ett begränsat antal platser (12 stycken).

Vad kan jag träna om jag har FaR- fysisk aktivitet på recept och vad kostar det?

Vad som passar dig att träna beror på varför du fått fysisk aktivitet på recept. Kontakta oss för vägledning i ditt val av aktivitet, du når oss på This is a mailto link. Du har 25% rabatt på våra aktiviteter om du har ett FaR-recept.

Behöver jag meddela om jag uteblir från ett träningspass? 

Nej. Du behöver inte höra av dig om du blir sjuk, är bortrest eller av annan anledning inte kan komma till träningen. I och med anmälan har du en plats reserverad.

Kan jag börja på en aktivitet även om terminen redan startat?

Ja det kan du, under förutsättning att det fortfarande finns plats kvar. När halva terminen har gått har du 25% rabatt på anmälningsavgiften. Välkommen!

Är det möjligt att byta grupp?

Ja, du kan byta grupp i mån av plats. Vid eventuell priskilllnad faktureras du mellanskillnaden. Om du byter från en dyrare grupp till en billigare så återbetalas inte mellanskillnaden. För hjälp med byte kontakta kansliet på This is a mailto link eller på telefon 08-699 63 80.

Kan jag få kvitto?

Ja, maila fakturanummer samt inbetalningsdag till This is a mailto link så återkommer vi med kvitto.

Om jag missat ett par gånger får jag tillbaka pengar då?

Nej.

Kan jag överlåta min plats?

Nej, då din anmälan är personlig kan du inte överlåta din plats till någon annan.

Hur gammal måste en vara för att delta i gruppträningen/träningarna?

För gruppträningarna gäller 13 år i målsmans sällskap. För att gå ensam på våra gruppträningspass ska du fylla 15 år samma år. Träningarna i lagidrott kräver att du är minst 15 år. Vid deltagande i Pickleball gäller 10 år i målsmans sällskap. 

När får jag rabatt?

Om du är 65+, ungdom (tom 20 år) eller har ett FaR-recept har du 25% rabatt på anmälningsavgiften. När halva terminen gått har du 25% rabatt på terminsavgiften.

Kan jag betala via Wellnet/Actiway?

Vill du betala genom Wellnet eller Actiway gör du fortfarande en anmälan via vårt anmälningssystem som vanligt, men i rabattkodsrutan skriver du "Wellnet" eller "Actiway". Du gör också ett köp i Wellnet eller Actiway. Vi stämmer sedan av mot Wellnet eller Actiway att du betalat därigenom och då får du ingen faktura. Priserna i Wellnet och Actiway är justerade för den extra administrativa kostnaden samt den kostanden som Wellnet respektive Actiway tar ut.

Uppdaterad: 06 JUL 2018 13:40 Skribent: David Eriksson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Stockholm MF - Korpen
Box 11016
10061 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
11860 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 63 80
E-post: This is a mailto link