Hoppa till sidans innehåll

Företagscuper


Företagscup Korpen Stockholm

Korpen är den naturliga medspelaren för företag och organisationer som aktivt satsar och tänker på sin personal. Vi gör det enkelt för människor att sporta och ha kul tillsammans och vill hjälpa er att skapa lönsamhet i ert friskvårdsarbete.


Korpen Stockholms öppna företagscuper

Alla företag är välkomna att anmäla sig till våra företagscuper. Det är ett perfekt sätt att få sina anställda att röra på sig samtidigt som man svetsar samman personalgruppen. Bilder och resultat från tidigare cuper

Kommande cuper (öppna för alla företag)

Fotbollscup 21 september

21 september har ni chansen att lira fotboll. Cupen spelas på Långholmens BP och beräknas starta ca 16.00. För 4000kr/lag får ni bland annat minst 4 matcher, domare, funktionärer, dryck och tilltugg samt en massa företagslag som gör upp om titeln. Spelformen är 6 utespelare + målvakt. Fritt antal avbytare och mixlag uppmuntras.

Ladda ner detaljerad info

  • När? 21 september med start ca 16.00
  • Var? Långholmens BP, Långholmen
  • Kostnad? 4000 kr/lag
  • Spelform? 7-fotboll på konstgräs

Spelschema & resultat


För mer information

This is a mailto link eller 08-699 63 80


Utmana kunder och konkurrenter i er egna cup

Bjud in till er alldeles egna företagscup där ni utmanar era konkurrenter, kunder eller leverantörer. Vi hjälper er med domare, hallar, spelschema, pokaler mm. och ni bjuder in de som ni vill ska delta.

Är ni intresserade och vill veta vilka datum som finns tillgängliga kontakta oss via 08-699 63 80 eller This is a mailto link 

För mer information

This is a mailto link eller 08-699 63 80

Fjärrvärmeprojekt Sv AB valde Korpen Stockholm

"Anledningen till att vi valde Korpen Stockholm var att de gav ett professionellt intryck och tog ett helhetsansvar för turneringen med bokning hall, spelschema, domare, mat/tilltugg mm. Innebandyturneringen blev superlyckad eftersom vi kunde koncentrera på innebandyn och mingla med övriga medan Korpens trevliga personal skötte turneringen. Av våra kunder blev turneringen så uppskattad att den går av stapeln i vår igen och självklart blir det Korpen Stockholm som arrangerar!"

Wiktor - Fjärrvärmeprojekt Sv AB


Genomförda cuper

Fotboll 8 juni 2018 på Långholmens BP - Suget att få spela fotboll var stort bland de10 lag kom till Långholmens BP denna eftermiddag. Alla lag kämpade väl och till sist stod Intersport och Hallmans.nu i final. Det blöev en rafflande final där Intersport drog längsta stået och vann efter straffar. Stort grattis till Intersport och även ett stort grattis till The Absolute Company som tog hem turneringens Fair play-pris.

Resultat

Innefotboll 23 mars 2018 i Liljeholmshallarna - 10 lag kom till Liljeholmshallarna med ett leende på läpparna när det var dags att kora en vinnare i innefotboll. Som vanligt var det stort fokus på glädje, gemenskap och Fair play. När kvällen närmade sig stod Myloan och Hallmans.nu i final där Myloan drog det längsta strået. Stort grattis till myloan och även ett stort grattis till GIA som tog hem turneringens Fair play-pris.

Resultat  Bilder

Innebandy 26 januari 2018 i Liljeholmshallarna - 2018 års företagscuper drog igång med en innebandycup och stämningen var på topp. 8 deltagande lag där alla fick möta alla innan cupen avgjordes i en final. Det var många trötta ben och många stora leenden när eftermidadgen var slut. Vinnare blev till slut Byggmax. Stort grattis!

Resultat  Bilder

Fotboll 22 september 2017 på Östermalms IP - Årets andra företagscup i fotboll är avgjord. Trots vädrets makter som definitivt inte var på vår sida blev det ett väldigt lyckat event. 16 lag kämpade tappert i både regn och blåst, starkt jobbat! Ett stort grattis till Team Catella som vann finalen med 3 - 2 mot BAFOB Malmö och övriga landet.

Resultat  Bilder
 

Fotboll 19 maj 2017 på Långholmens BP - spelades årets första företagscup i fotboll. Det blev en solig tillställning med mycket glädje och skratt. Vinnarna av cupen blev SAS som vann finalen mot Finansinspektionen efter straffar. Nedan kan ni se bilder från cupen samt alla resultat.

Resultat  Bilder

Uppdaterad: 17 SEP 2018 15:13 Skribent: David Eriksson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Stockholm MF - Korpen
Box 11016
10061 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
11860 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 63 80
E-post: This is a mailto link