Hoppa till sidans innehåll

Företagscuper


Företagscup Korpen Stockholm

Korpen är den naturliga medspelaren för företag och organisationer som aktivt satsar och tänker på sin personal. Vi gör det enkelt för människor att sporta och ha kul tillsammans och vill hjälpa er att skapa lönsamhet i ert friskvårdsarbete.


Korpen Stockholms öppna företagscuper

Alla företag är välkomna att anmäla sig till våra företagscuper. Det är ett perfekt sätt att få sina anställda att röra på sig samtidigt som man svetsar samman personalgruppen. Bilder och resultat från tidigare cuper

Kommande cuper (öppna för alla företag)

Fotbollscup 17 maj

17 maj har ni chansen att spela fotboll på Långholmens BP med start kl 16.00. För 4000kr/lag får ni bland annat minst fyra matcher, domare, funktionärer och tilltugg, samt en massa företagslag som gör upp om titeln. Spelformen är 7-fotboll vilket innebär 6 utespelare plus målvakt. Fritt antal avbytare och mixlag uppmuntras.

Ladda ner detaljerad info

För mer information

This is a mailto link eller 08-699 63 80


Utmana kunder och konkurrenter i er egna cup

Bjud in till er alldeles egna företagscup där ni utmanar era konkurrenter, kunder eller leverantörer. Vi hjälper er med domare, hallar, spelschema, pokaler mm. och ni bjuder in de som ni vill ska delta.

Är ni intresserade och vill veta vilka datum som finns tillgängliga kontakta oss via 08-699 63 80 eller This is a mailto link 

För mer information

This is a mailto link eller 08-699 63 80

Fjärrvärmeprojekt Sv AB valde Korpen Stockholm

"Anledningen till att vi valde Korpen Stockholm var att de gav ett professionellt intryck och tog ett helhetsansvar för turneringen med bokning hall, spelschema, domare, mat/tilltugg mm. Innebandyturneringen blev superlyckad eftersom vi kunde koncentrera på innebandyn och mingla med övriga medan Korpens trevliga personal skötte turneringen. Av våra kunder blev turneringen så uppskattad att den går av stapeln i vår igen och självklart blir det Korpen Stockholm som arrangerar!"

Wiktor - Fjärrvärmeprojekt Sv AB


Genomförda cuper

Innebandy 15 mars 2019 i Liljeholmshallarna - Det var dags för innebandy igen. Den här gången stod det 12 lag redo att kämpa om varje mål. Cupen var indelad i två grupper där vi efter många trevliga och roliga matcher hade korat två gruppvinnare som skulle mötas i finalen. På ena sida stod Byggmax och på den andra Mercur Solutions AB. När sista signalen blåstes stod Byggmax som segrare. Stort grattis! 

Resultat

Fotboll 21 september 2018 på Långholmens BP - Åtta lag gjorde upp om den ärofyllda titeln på ett soldränkt Långholmen i september måndag. Kämparglöden lyste hos deltagarna och det bjöds på många spännande matcher. EasyPark var det klart starkaste laget för dagen och vann samtliga tre gruppseplsmatcher innan man segrade över Team Catella i finalen med 1-0.

Resultat

Fotboll 8 juni 2018 på Långholmens BP - Suget att få spela fotboll var stort bland de10 lag kom till Långholmens BP denna eftermiddag. Alla lag kämpade väl och till sist stod Intersport och Hallmans.nu i final. Det blöev en rafflande final där Intersport drog längsta stået och vann efter straffar. Stort grattis till Intersport och även ett stort grattis till The Absolute Company som tog hem turneringens Fair play-pris.

Resultat

Innefotboll 23 mars 2018 i Liljeholmshallarna - Resultat  Bilder

Innebandy 26 januari 2018 i LiljeholmshallarnaResultat  Bilder

Fotboll 22 september 2017 på Östermalms IP - Resultat  Bilder

Fotboll 19 maj 2017 på Långholmens BP - Resultat  Bilder

Uppdaterad: 17 SEP 2018 15:13 Skribent: David Eriksson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Stockholm MF - Korpen
Box 11016
10061 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
11860 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996380
E-post: This is a mailto link