Hoppa till sidans innehåll

Villkor


Bindande anmälan

Anmälan är bindande och personlig. Detta innebär att du är anmäld och skyldig att betala även om du inte går på ett enda av de pass du anmält dig till. 

Personlig anmälan

Du kan inte överlåta din plats till någon annan och du kan inte avanmäla dig.

Betalning

I din anmälan anger du hur du önskar betala. Du kan välja faktura, swish eller internetbank. Om du väljer faktura kostar det 19 kr. Du ansvarar själv för att läsa dina mail och hålla koll på om fakturan hamnar i mappen Skräppost. 30 dagar efter fakturan kommit dig tillhanda ska den vara betald, annars skickas en påminnelse per post till en kostnad av 50 kr. För varje påminnelse vi skickar ut tillkommer en kostnad på 50 kr. 

Personuppgifter

Du ansvarar för att de uppgifter du angivit vid anmälan är korrekta. Vi behandlar din information enligt Personuppgiftslagen (PUL) och GDPR.

Medlemsförsäkring

Via anmälan blir du medlem i Korpen Stockholm Motionsidrottsförening. Därmed är du också försäkrad till på och från aktiviteten du är anmäld till.

Sjukdom

Vid sjukdom kan hela eller delar av avgiften betalas tillbaka. För att få tillbaka pengar vid sjukdom under terminen meddelas Korpen Stockholm och läkarintyg skickas till Korpen Stockholms kansli. Från det datum läkarintyget kommit Korpen Stockholms kansli tillhanda återbetalas återstående del av terminsavgiften.

Närvaro

Är du borta från passen behöver du inte meddela det. Du har din plats i gruppen hela terminen och väljer själv när du utnyttjar din plats. Du får inte tillbaka pengar om du missar pass.

Byta grupp

I den mån det finns plats och är möjligt kan du byta grupp. Kontakta då kansliet. Skiljer sig priset mellan grupperna betalar du mellanskillnaden.

Ändringar i schemat och inställda pass

Vi reserverar oss för att eventuella ändringar i schemat kan ske under terminens gång. I sådana fall utökas terminen så att antalet träningstillfällen blir lika många som utlovats från början. Om ett pass inte får tillräckligt många anmälningar inom de två första veckorna på terminen kan det ställas in. I sådana fall betalas hela anmälningsavgiften tillbaka till dig.

Prova på

Du får prova på kostnadsfritt en gång utan att anmäla dig. 

Ångerrätt

Ångerrätt gäller i 14 dagar från det att du gjort din anmälan.

Uppdaterad: 23 AUG 2018 11:28 Skribent: David Eriksson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Stockholm MF - Korpen
Box 11016
10061 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
11860 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996380
E-post: info@korpenstockholm...