Hoppa till sidans innehåll

FaR


FaR Korpen Stockholm

Korpen Stockholms Motionsidrottsförening är aktivitetsarrangör för FaR®-aktiviteter i Stockholms kommun.

Vad är FaR®?

Fysisk aktivitet på recept innebär att man ordinerar fysisk aktivitet på motsvarande sätt som ett läkemedel. Fysisk aktivitet på recept kan användas både i förebyggande och behandlande syfte. Receptet ska vara individuellt anpassat avseende dosering (intensitet, behandlingsperiodens längd och frekvens) och typ av aktivitet. Fysisk aktivitet på recept är ett komplement till eller ersättning för läkemedel.

FaR® i Korpen Stockholm

Samtliga av våra gruppträningsaktiviteter kan passa dig som fått FaR® eftersom intensitetsnivån går att anpassa efter just dina förutsättningar. Våra pass leds av duktiga och välutbildade ledare som har stor erfarenhet av att leda grupper och kompetens och beredskap att ta emot personer som ordinerats fysisk aktivitet. Många har också genomgått vidareutbildning för att bli FaR®-ledare.

Pris för dig med FaR®

Om du fått ett FaR-recept utskrivet erbjuder vi reducerat pris på våra ordinarie pass (gäller ej LSS-gympa, Seniordans, Familjegympa och Squash). Om du fått ett FaR-recept utskrivet erbjuder vi reducerat pris på våra ordinarie pass (gäller ej LSS-gympa, Seniordans, Familjegympa och Squash). För att ta del av rabatten krävs att du skickar in en kopia på ditt FaR-recept, du får då åter en rabattkod som du använder vid anmälan. Det skickas digitalt till This is a mailto link.

Har du fått recept och är osäker på vilken aktivitet som passar?

Kontakta oss på This is a mailto link eller 08-699 63 80

Uppdaterad: 01 NOV 2017 11:00 Skribent: David Eriksson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Stockholm MF - Korpen
Box 11016
10061 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
11860 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996380
E-post: info@korpenstockholm...