Hoppa till sidans innehåll

Korpen Challenge 2021


Korpen Challenge

En digital motionsutmaning som passar alla!

Vill du få in mer rörelse och träning i vardagen samtidigt som du gör något kul tillsammans med dina kollegor? Vår digitala motionsutmaning Korpen Challenge hjälper dig att hålla träningsmotivationen uppe under den här märkliga tiden av hemmajobbande och social distansering.


Anmäl ditt lag här

Ange Korpen Stockholm som Korpförening när du lägger till lagmedlemmar


Utmaningen pågår 22 mars-2 maj och vänder sig till alla arbetsplatser i Sverige. Tack vare att utmaningen är 100 procent digital så bidrar Korpen Challenge till att skapa en härlig lagkänsla på arbetsplatsen trots att vi inte ses så som vi är vana vid. På köpet får dessutom medarbetarna bättre kondition, styrka och välmående.

Ni antar väl utmaningen?

  • Tid: 22 mars- 2 maj 2021 (anmälan är öppen till 21 mars).
  • Pris per person: 195 kr exkl moms, 245 kr inkl moms.

Korpen Challenge är godkänt som friskvård enligt Skatteverkets regler. 

Mer information och personligt inlogg kommer på mailen några dagar innan start. Har du inte fått dina personliga inloggningsuppgifter ett par dagar innan startdatum så rekommenderar vi att kolla skräpposten eller kontakta This is a mailto link

Så fungerar Korpen Challenge

Korpen Challenge går ut på att du under sex veckor ska registrera all aktivet som du genomför i en app för att samla värdefulla poäng till ditt lag. På så sätt hjälper ni varandra att klättra i tabellen och utmana andra arbetsplatser runt om i landet. I Korpen Challenge räknas all aktivitet, så oavsett om du cyklar, yogar, jobbar i trädgården, spelar padel, kickar boll, står upp och jobbar eller promenerar kan du klicka i poängen i Challengize-appen och få Challenge Points. 

För att delta i Korpen Challenge behöver din arbetsplats skapa ett lag på 6–10 personer. Är ni fler än tio personer är det bättre att bilda fler lag. Tävlingen pågår under sex veckor och är fördelad på tre etapper som alla har olika värde. Detta för att ett lag inte ska kunna dra ifrån för stort redan i starten, så det gäller alltså att hålla motivationen och engagemangen uppe under hela perioden för att kunna ta hem vinsten och på så sätt kunna titulera sig svensk mästare i motion. 

Challenge Points

Tävlingen är uppbyggd på smarta och vetenskapliga Challenge Points. Poängen utgår från vem du är och vad du har gjort. En unik nyckel skapas kring varje deltagare som sedan används som en del av poängberäkningen. Lägg sedan till vald aktivitet, tid och distans så ger detta en algoritm som ger individuellt baserade Challenge Points. Det innebär att man som soffpotatis kan börja motionera och tävla i samma lag som en elitmotionär på lika villkor.  

Aktiviteter registrerar du med några få knapptryckningar i Challengize-plattformen. Det gör du via mobilen, läsplattan eller datorn. I plattformen och appen följer du hur det går för dig, ditt lag och alla dina kollegor. Du kan peppa dina vänner, dela bilder eller bara gilla att en kompis rört på sig. Ju mer du gillar och kommenterar, desto roligare blir det!

Enkel att betala och nyttja ditt friskvårdsbidrag

Korpen Challenge är godkänt som friskvård enligt Skatteverkets regler. När du anmäler dig till Korpen Challenge och betalar med kort mailas ett kvitto till din mailadress. Vill ni anmäla flera deltagare samtidigt och betala mot faktura? Kontakta i så fall This is a mailto link så skickas underlag till er.

Som arbetsgivare kan du även få ut en hälsorapport med samlad statistik på motionsnivå, upplevd hälsa, stress, sömn m.m. Skulle din arbetsplats vara intresserad av det så kontakta Jennie så berättar hon mer, This is a mailto link

Vill du sprida ordet om Korpen Challenge är du varmt välkommen att ladda ner denna PDF-inbjudan om utmaningen.


Anmäl ditt lag här

Ange Korpen Stockholm som Korpförening när du lägger till lagmedlemmar


 

Frågor?

Har du frågor om Korpen Challenge maila till This is a mailto link så ser vi till att räta ut dina frågetecken.

Välkommen att delta i vårens roligaste motionsutmaning! Ta chansen att utmana resten av Sverige om att bli mästare i motion.

Uppdaterad: 02 SEP 2019 12:02 Skribent: David Eriksson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Stockholm MF - Korpen
Box 11016
10061 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
11860 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996380
E-post: info@korpenstockholm...