Hoppa till sidans innehåll

Samarbetspartners


Korpen Stockholm samarbetspartners

Vi bidrar med värde till Korpen Stockholms medlemmar

Korpen Stockholm har glädjen att samarbeta med ett antal partners. Nedan kan du klicka dig vidare för att läsa mer om respektive partner och var samarbetet med dem innebär för dig som medlem.

Intersport & Craft | STIGA & TTEX | STIGA Padel | Hallmans.nu

Är ditt företag intresserat av att samarbeta med Korpen Stockholm kontakta David Eriksson.

This is a mailto link
08-699 63 90


Några rader om varför dessa företag valt Korpen Stockholm som partner

Intersport

"Korpen Stockholm har samma värderingar om idrott, ledarskap och Fair Play som vi på Intersport. Vi är väldigt stolta att ha vårt varumärke bredvid Korpen Stockholms. Intersport – Korpen skall förknippas tillsammans. För att nå detta så krävs ett längre och samarbetsvilligt samarbete där vi arbetar för varandra. Vi ser om 10 år att detta vuxit till något väldigt stort.”

TTEX

”Korpen Stockholm känns som en väldigt intressant samarbetspartner för oss. Deras verksamhet har vuxit enormt mycket de senaste åren och vi ser en god potential för båda parter. Redan idag ser vi ökade försäljningssiffror där vi kan relatera till spelare och utövare från Korpen Stockholms distrikt.”

Hallmans.nu

”Vi på Hallmans.nu är oerhört glada över att ha fått möjligheten att starta ett heltäckande samarbete som idrottsprisleverantör med Korpen Stockholm. Att jobba med många olika idrotter på olika nivåer är något vi har gemensamt och vi ser fram emot att kunna hjälpa till att premiera utövare och medlemmar för såväl stora som små prestationer"

Uppdaterad: 28 FEB 2020 09:41 Skribent: David Eriksson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Stockholm MF - Korpen
Box 11016
10061 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
11860 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996380
E-post: info@korpenstockholm...