Hoppa till sidans innehåll

Årsmöte


Korpen Stockholm årsmöte

Årsmöte Korpen Stockholms Motionsidrottsförening

Årsmötet, som är föreningens högsta beslutande organ, hålls normalt före utgången av mars månad. Kallelse till årsmötet skall, senast trettio dagar före mötet, publiceras på föreningens hemsida. Alla som är medlemmar i Korpen Stockholm MIF har rätt att medverka på årsmötet.


Årsmöte 2021

Korpen Stockholm Motionsidrottsförening bjuder in sin medlemmar till årsmöte. På årsmötet har du som medlem möjlighet att vara med och påverka föreningens framtid.

Datum, tid och plats

Årsmötet kommer hållas 22 april med start kl 18.00. P.g.a. rådande situation i samhället kommer årsmötet hållas digitalt via Microsoft Teams. För dig som inte har möjlighet att delta digitalt kommer det finnas fem platser i ett stort mötesrum på Idrottens hus. Dessa platser måste bokas via anmälningsformuläret och först till kvarn gäller.

Alla som ska delta på årsmötet måste anmäla sig. Sista anmälningsdag har passerat men skicka ett mail till This is a mailto link om du är intresserad av att delta på årsmötet.

Motioner

Skall vara föreningsstyrelsen tillhanda senast den 7 april 2021. Skickas till This is a mailto link

Vill du utveckla Korpen Stockholm?

Vill du eller någon du känner vara med och utveckla Korpen Stockholm? Att bli invald i föreningens styrelse innebär just den möjligheten. Vill du veta mer om vad ett styrelseuppdrag innebär kan du kontakta valberedningen via This is a mailto link

Senast den 22 mars 2021 behöver valberedningen fått ditt förslag på personer för val på årsmötet. Endast den som är medlem i Korpen Stockholms Motionsidrottsförening är valbar till förtroendeuppdrag. Nominering skickas till This is a mailto link

Årsmötet

Årsmötet består av medlemmar i Korpen Stockholms Motionsidrottsförening. Medlem skall ha betalt medlemsavgift för att få rösta på årsmötet. När man deltar digitalt gäller en medlem per dator/mobil/platta, detta för att kunna fastställa röstlängden.

Anmälan

Alla som ska delta på årsmötet måste anmäla sig. Sista anmälningsdag har passerat men skicka ett mail till This is a mailto link om du är intresserad av att delta på årsmötet.

Möteshandlingar

Föredragningslista, verksamhets- och revisionsberättelse samt valberedningens förslag finns att hämta nedan.

Frågor

This is a mailto link eller 08-699 63 80


Årsmöteshandlingar (publiceras senast 15 april)

Verksamhetsberättelse 2020
Årsredovisning 2020
Revisionsberättelse 2020
Föredragningslista
Valberedningens förslag
Verksamhetsplan 2019-2021
Budgetförslag 2021
Stadgar Korpen Stockholm MIF
Motion 1

Uppdaterad: 12 MAR 2018 10:30 Skribent: David Eriksson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Stockholm MF - Korpen
Box 11016
10061 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
11860 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996380
E-post: info@korpenstockholm...