Hoppa till sidans innehåll

Kontakt


 

Nedan hittar du kontaktuppgifter till oss som arbetar på Korpen Stockholms kansli. Kontaktuppgifter till styrelse, påföljdskommittén och revisorer finns längst ner på sidan. Vill du komma i kontakt med våra kommittéer hittar du kontaktuppgifter under respektive verksamhet.


Personal

Kansliets uppgift är att administrera och utveckla verksamheten på uppdrag av styrelsen. Personalen ska ge medlemmarna god service, vara lyhörda och följa verksamhetsplanen. Organisatoriskt är kansliet uppdelat i fyra områden: Lagidrott, Gruppträning, Korpen på jobbet och Verksamhetsstöd.


Styrelse

Styrelsen utses av årsmötet. Styrelsens uppdrag är att tillgodose medlemmarnas bästa och är ytters ansvarig för föreningens verksamhet. Läs mer i stadgarna om styrelsens uppgift.


Påföljdskommitté

Påföljdskommittén har fått i uppdrag av styrelsen att behandla och ta beslut i tävlings- och bestraffningsärenden inom alla idrotter i vår förening. Lär mer om påföljdskommitténs arbete och Korpen Stockholms arbete med Fair play.

För att komma i kontakt på påföljdskommittén: This is a mailto link eller 08-699 63 80


Revisorer

Revisorerna skall granska styrelsens förvaltning och räkenskaper. Styrelsens räkenskaper och handlingar överlämnas till revisorerna senast fyrtio dagar före årsmötet och skall, efter verkställd revision, med revisorernas berättelse vara styrelsen tillhanda senast tjugo dagar före mötet.

Uppdaterad: 04 SEP 2018 14:17 Skribent: David Eriksson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Stockholm MF - Korpen
Box 11016
10061 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
11860 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996380
E-post: info@korpenstockholm...