Hoppa till sidans innehåll

GDPR


Integritetsskyddspolicy

Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar. 

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 ersattes personuppgiftslagen med den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något. Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat våra medlemsvillkoren med en integritetsskyddspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om integritetspolicyn så hittar du den här

Till Korpen Stockholms Integritetsskyddspolicy

Övriga dokument

Nedan kan du ladda ner föreningens dokumentation rörande GDPR och personuppgiftshantering.

Laglig grund för hantering av personuppgifter
Instruktion för att tillvarata enskildas rättigheter
Formulär för begäran av registerutdrag
Formulär för begäran av radering

Du kan även läsa mer om idrottsspecifik behandling av personuppgifter i Riksidrottsförbundets uppförandekod. Den hittar du via www.rf.se/personuppgifter

Kontakt

Om du behöver komma i kontakt på oss gällande GDPR och har frågor kring hur vi hanterar personuppgifter.

David Eriksson
This is a mailto link
08-699 63 90

Uppdaterad: 09 JAN 2019 09:41 Skribent: David Eriksson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Stockholm MF - Korpen
Box 11016
10061 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
11860 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996380
E-post: This is a mailto link