Hoppa till sidans innehåll

Verksamhetschefen har ordet


Korpen Stockholm Verksamhetschefen har ordet

Året som gått

Ny personal och nytt system

Ännu ett år har passerat! Ett år präglat av förändringar, inte minst på personalfronten där fem personer valt att gå vidare i arbetslivet. Jag är glad över att de vågade ta steget och samtidigt stolt över att Korpen Stockholm har attraktiva medarbetare. Som ersättning har vi rekryterat tre idrottskonsulenter som började hos oss under september och de har redan nu kommit in i arbetet på ett bra sätt.

En annan förändring som skett under året är implementeringen av Korpens nya medlems- och kommunikationssystem. Systembytet har krävt och kräver fortfarande ett stort tålamod både från medarbetarna på kansliet och våra medlemmar, stort tack för det! När alla delar är på plats är jag övertygad om att det kommer bli suveränt.

Korpen Stockholm växer och tänker nytt

Annat nytt som hänt är att Korpen Lidingö valt att lägga ned sin förening och i samband med det beslutade vårt årsmöte att verksamheten fortlever som en del av vår verksamhet.

Korpen Svenska motionsidrottsförbundet har tillsammans med föreningarna arbetat fram och beslutat om en ny strategi, Fokus Korpen 2025, vilket ligger i linje med Svensk idrotts beslut om en ny strategi mot 2025. Som en del i detta steg formuleras just nu Korpens Stockholms verksamhetsplan för 2019-2020 och denna kommer det beslutas om på årsmötet som äger rum i slutet av mars 2019, varmt välkomna dit!

Som avslutande ord vill jag rikta ett stort tack för i år, samt önska er alla en god jul och ett gott nytt år!

Uppdaterad: 19 DEC 2018 11:00 Skribent: David Eriksson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Stockholm MF - Korpen
Box 11016
10061 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
11860 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996380
E-post: info@korpenstockholm...