Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har ordet


Ordförande har ordet

Vi lämnade ett turbulent 2020 bakom om oss med förhoppning om att 2021 skulle inledas på ett bättre sätt med vaccinationer och minskad smittspridning på grund av det. Läget känns i stället lika ovisst fortfarande då vaccinationstakten inte kommit i gång som förväntat. De flesta av våra aktiviteter är därför fortfarande på paus och vi väntar ivrigt på att få dra i gång verksamheten på riktigt igen.

Fotbollssäsongen nalkas som vanligt så här års och vi hoppas verkligen att vi kommer kunna spela som planerat. Sett till antalet utövare så bidrar fotbollen oerhört mycket till folkhälsan som har påverkats negativt under det senaste året. Samtidigt är ekonomin en viktig aspekt (efter ett tungt 2020) då en stor del av föreningens intäkter, och därmed föreningens överlevnad, är kopplade till just fotbollen. Vi får helt enkelt hålla tummarna för att vaccinationstakten ökar och smittspridningen avtar så att vi kan bidra med rörelseglädje igen!

Om en månad är det dags för föreningens årsmöte som kommer att hållas den 22 april. Precis som förra året hålls det digitalt via Microsoft Teams. För mer information och anmälan till mötet, klicka här

Med detta sagt vill jag passa på att önska er alla en riktigt skön vår!

Gunilla Lindström
Ordförande i Korpen Stockholm

Uppdaterad: 18 MAR 2021 09:07 Skribent: David Eriksson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Stockholm MF - Korpen
Box 11016
10061 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
11860 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996380
E-post: info@korpenstockholm...