Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har ordet


Ordförande har ordet

Sommaren är här och vi lägger en mer eller mindre turbulent vår bakom oss. Föreningen har precis som de flesta andra fått jobba i uppförsbacke och tacklat många utmaningar under den pandemi som lamslagit stora delar av världen. Idrottens vara eller icke vara under pandemin har varit på tapeten många gånger och vi har hela tiden fått anpassa oss efter nya direktiv från Folkhälsomyndigheten. Kanslipersonalen har dessutom korttidspermitterats och arbetat på distans sedan mitten av mars månad.

Vi som förening finns för att underlätta för folk att röra på sig och när vi behövt ställa in i stort sett alla våra aktiviteter under våren har det känts som att motarbeta vår egen existens. Nu har vi dock kommit fram till den ljusaste månaden på året och enligt de senaste beslutet från Folkhälsomyndigheten tillåts seniormatcher igen från och med den 14 juni. Vi väljer nu att se positivt på den kommande hösten och hoppas att idrottandet kan återgå mer och mer till det normala igen. Därför är höstens aktiviteter öppna för anmälan precis som vanligt.

Jag tillsammans med resterande styrelsemedlemmar och kanslipersonal vill tacka er medlemmar för den förståelse ni haft under denna period. Ett extra stort tack till er som valde att efterskänka den del av anmälningsavgiften som ni hade kunnat begära tillbaka. Det har varit ett välbehövligt stöd för att vi ska kunna fortsätta med det viktiga arbete vi gör, nämligen att bidra till en bättre folkhälsa och rörelseglädje.

Med detta sagt vill jag passa på att önska er alla en riktigt skön sommar!

Gunilla Lindström
Ordförande i Korpen Stockholm

Uppdaterad: 09 JUN 2020 13:10 Skribent: David Eriksson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Stockholm MF - Korpen
Box 11016
10061 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
11860 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996380
E-post: info@korpenstockholm...