Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har ordet


Ordförande har ordet

Med höstens intågande har de inomhusidrotter som ställdes in i våras smugit igång på nytt. Vi är otroligt glada över att dra igång verksamheten igen och trots de rådande omständigheterna har vi i stort sett lika många anmälningar som förra hösten. Det gäller både antalet lag i seriespelen och antalet anmälda personer till kurser och träningar. Det är ett gott tecken på att vi och idrotten behövs och betyder mycket för våra medlemmar. Att folk vill röra på sig syns kanske tydligast när det gäller vårt snabbväxande seriespel i padel som ökat från 36 lag förra hösten till att denna höst ha drygt 250 aktiva lag när den nya serien i Rosersberg kommit igång.

En riskbedömning av all vår verksamhet har utförts men för att vi ska kunna fortsätta arrangera alla matcher och träningar är det helt avgörande att deltagarna följer de riktlinjer som satts upp. Vi kan inte nog påpeka vikten av att stanna hemma vid minsta symptom, hålla avstånd när det är möjligt, anlända till hallen/planen så nära aktivitetsstart som möjligt och lämna så snart matchen/träningen är slut. Jag hoppas att alla våra medlemmar fortsätter att ta restriktionerna på allvar och förhåller sig till dessa så att vi kan fortsätta idrotta året ut och inte behöva göra ett abrupt slut mitt under pågående säsong som i våras.

I övrigt fortsätter kanslipersonalen att arbeta hemifrån och i våras höll föreningen sitt första digitala årsmöte, vilket nu kan bockas av som ett av stegen till att bli en mer digitaliserad förening.

Med detta sagt vill jag passa på att önska er alla en härlig höst fylld med rörelse!

Gunilla Lindström
Ordförande i Korpen Stockholm

Uppdaterad: 02 OKT 2020 14:48 Skribent: David Eriksson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Stockholm MF - Korpen
Box 11016
10061 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
11860 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996380
E-post: info@korpenstockholm...