Hoppa till sidans innehåll

Information om fotbollssäsongen 2021


Korpen Stockholm Fotboll Seriespel

Serieindelning

Nu finns serieindelningen publicerad på hemsidan. (serieindelning är preliminär tills spelprogram är satt)

Spelprogram

Vi kommer börja lägga spelprogrammen under denna vecka och de kommer publiceras löpande i KIT (Korpens IT-system). Senast en vecka innan er första match kommer ert spelprogram vara klart. Logga in för att se era matcher.

Seriestart

Söndagsserier är planerade att starta 23 maj. Vardags- och fredagsserier startar veckan efter, alltså vecka 21.

Vi jobbar för att starta säsongen enligt plan. Vi följer myndigheternas riktlinjer och har satt detta startdatum utefter när vi tror att vi kan köra igång. Vårt beslut är baserat på att ungdomsidrotten har fått börja spela och att det dessutom diskuteras att börja släppas in publik på arrangemang från den 17 maj.

Uppskjuten seriestart?

  • Om seriespelet inte kan starta enligt plan den 23 maj så kommer vi att i ett första läge flytta alla matcher i omgång 1 till ett senare speldatum, troligtvis efter sommaruppehållet. Beslut om detta kommer via mail senast den 19 maj.
  • Om seriespelet inte kan starta 30 maj kommer vi flytta alla matcher i omgång 2. Beslut om detta kommer via mail senast 26 maj.
  • Om seriespelet inte kan starta 6 juni kommer alla matcher i omgång 3 att strykas helt. Beslut om detta kommer via mail senast 2 juni.
  • Om seriespelet inte kan starta 13 juni kommer alla matcher i omgång 4 att strykas helt. Beslut om detta kommer via mail senast 9 juni.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar och snabba beslut. Vår ambition är att hålla er så uppdaterade som möjligt. Vi hoppas ni har tålamod och förståelse för att denna säsong inte kanske blir precis som en normal säsong. Ovan beskrivna plan för seriestart grundar sig i att vi vill att ni ska få spela så många matcher som möjligt och undvika enkelmöten likt förra säsongen.

Medlemskap

Vi passar på att påminna om att samtliga spelare behöver skapa sin egna användare samt köpa ett medlemskap i Korpen Stockholm. Detta krävs för att delta på våra aktiviteter och dessutom vara försäkrad.

Nyhet för i år är att det krävs att en laguppställning skickas in digitalt genom er sida i KIT. I laguppställningen anger ni helt enkelt vilka spelare som deltar i matchen. Domaren kommer kunna kontrollera att detta är gjort innan matchen blåses igång. Mer info om hur detta görs kommer skickas ut innan er första match.

Under årets säsong kommer vi fortsätta med stickkontroller för att kontrollera att spelarna är medlemmar i föreningen och registrerad för laget de spelar för. På vår hemsida hittar du en manual på hur du gör för att bjuda in dina lagkamrater till ditt lag.

Uppdaterad: 04 MAJ 2021 12:53 Skribent: David Eriksson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Stockholm MF - Korpen
Box 11016
10061 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
11860 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996380
E-post: info@korpenstockholm...