Hoppa till sidans innehåll

Information kopplat till pågående pandemi


UPPDATERAD 2021-02-08, kl 16.11
Innefotbollssäsongen ställs in - Padel och badminton startar

Fotboll
Tyvärr måste vi meddela att innefotbollssäsongen 2020/2021 ställs in pga. pågående pandemi och de restriktioner som kommer med den. Vi har in i det sista hoppats på att vi skulle kunna spela minst en halv säsong men eftersom vi som förening fortfarande omfattas av en hel del restriktioner så är det inte längre möjligt. Alla lagledare som anmält ett lag (och står som betalare) har idag fått information via mail med information om hur man går tillväga för att få sin anmälningsavgift återbetald. Vid frågor hör av dig till This is a mailto link 

Vi kommer nu istället börja planera för fotbollssäsongen utomhus och kommer så snart vi kan öppna upp för anmälan och skicka ut inbjudan.

Innebandy 6-spelare och volleyboll
Beslut gällande säsongerna för innebandy 6-spelare och volleyboll är ännu inte taget. Vi har fortfarande förhoppningar om att vi ska kunna spela några matcher till på säsongen 2020/2021. Vi kommer fortsätta följa utvecklingen och så snart vi tagit ett slutgiltigt beslut så kommer vi meddela detta till berörda lagledare. Har du några frågor hör av dig till This is a mailto link eller This is a mailto link 

Padel och badminton
I slutet på februari och början på mars kommer vi smyga igång med padel och badminton. Att det är just dessa två idrotter som kan starta beror på att det där går att motionera och samtidigt hålla avstånd och följa de allmänna råd som gäller. Vi använder oss utav Folkhälsomyndighetens riskbedömningsverktyg när vi utvärderar alla våra aktiviteter och ser där att vi kan starta padel och badminton för våra medlemmar utan att det medför högre risk för smittspridning i samhället. Alla våra aktiviteter sker lokalt och är att betrakta som motionsaktiviteter/träningar. Det är dock av största vikt att alla följer de allmänna råd som gäller och de riktlinjer som finns i hallarna.

Riktlinjer p.g.a. pågående pandemi

 • Stanna hemma vid minsta lilla sjukdomssymtom, tvätta händerna, håll avstånd.
 • Duscha och byt om hemma.
 • Anländ till hallen så nära matchstart som möjligt och lämna hallen direkt efter matchen.
 • Medtag gärna handsprit och använd innan och efter match, samt i pauser.
 • Dela ej vattenflaskor med varandra.
 • Undvik kontakt med övriga i hallen mellan matcherna.
 • Undvik kollektivtrafik och om möjligt resa till aktiviteten individuellt.


Övriga aktiviteter

Vi följer hela tiden utvecklingen i samhället och hoppas kunna komma igång med fler aktiviteter under våren. Så snart vi vet mer kommer vi kommunicera detta via hemsida, mail och våra sociala kanaler.


UPPDATERAD 2020-12-14, kl 21.20
Fortsatt uppehåll för majoriteten av våra aktiviteter under inledningen av 2021

Ett fåtal aktiviteter kommer dock att dra igång med start i början av januari och det är seriespelet i padel och badminton, samt badmintonträningar. Anledningen till att vi gör skillnad på våra olika aktiviteter är för att vi anpassar oss efter Folkhälsomyndighetens senaste rekommendationer som finns länkat nedan. I dessa går att utläsa vikten av att idrotts- och fritidsaktiviteter bedrivs för folkhälsans skull. Dock måste dessa bedrivas på ett sätt som minimerar risken för smitta och bland annat utföras i mindre grupper.

Vi anser att de ovan nämnda aktiviteterna är lämpliga att dra igång för att bidra till rörelse utan att äventyra risken för smittspridning. Övriga verksamheter får vi tyvärr avvakta med och hoppas på att läget i samhället inom kort gör det möjligt att köra igång igen.

Mer specifik information kopplat till en viss aktivitet kommer att skickas ut via mail till medlemmar och lagledare. I många fall är det aktuellt med återbetalning och det kommer då vara viktigt att svara på formuläret som är länkat i mailet innan den 31 december för att ta del av den.

Läs mer på Riksidrottsförbundets hemsida.
Läs Folkhälsomyndighetens pressmeddelande från 2020-12-08 i sin helhet.


UPPDATERAD 2020-11-20, kl 09.58
All verksamhet skjuts upp till januari/februari 2021

Igår kom det ganska väntade beskedet att Folkhälsomyndigheten förlänger de skärpta riktlinjerna för Stockholm fram till och med 13 december. Utifrån detta besked har vi tagit beslutet att skjuta upp resterande delen av årets aktiviteter till januari och februari 2021. Det här gäller alla matcher och alla typer av träningspass.

Vi kommer nu löpande fortsätta följa utvecklingen i samhället och hoppas på att vi kan dra igång igen i januari. Vi kommer flytta alla matcher och träningspass till nya datum och vi kommer planera för att starta vårens aktiviteter så snart vi kan efter att de uppskjutna aktiviteterna är genomförda.

Om det visar sig att vi inte kommer kunna återstarta i januari så kommer vi återkomma med information om hur lag och medlemmar kompenseras för detta.

Vi kommer även i fortsättning hålla berörda lagledare och medlemmar uppdaterade via e-post.

Läs Folkhälsomyndighetens pressmeddelande från 2020-11-19 i sin helhet.


UPPDATERAD 2020-11-12, kl 16.09
Vi intväntar besked från Folkhälsomyndigheten

Nu har det gått 14 dagar sedan vi var tvungna att ställa in alla matcher/träningar/pass p.g.a. de skärpta riktlinjerna som då infördes i Stockholm. Som vi informerade om då gäller dessa riktlinjer i ett första läge t.o.m. 19 november. Vi har ännu inte fått något besked om Folkhälsomyndigheten kommer förlänga tiden för dessa riktlinjer eller om de kommer upphöra. Just nu tror vi dock att en förlängning är att vänta. Så snart vi får ett besked kommer vi informera alla beröda om vad som gäller då.

Vår ambition är att, först och främst, flytta de matcher/träningar/pass som nu ställts in till ett senare datum. Om det av någon anledning inte går att genomföra säsongen/terminen till fullo kommer vi informera berörda personer om eventuell kompensation.

Vi kommer även i fortsättning hålla berörda lagledare och medlemmar uppdaterade via e-post.


UPPDATERAD 2020-10-29, kl 17.00
Nya riktlinjer i Stockholm - Korpidrott ställs in till och med 19 november

Idag har Folkhälsomyndigheten, i samråd med smittskyddsläkare i Stockholm, beslutat om skärpta allmänna riktlinjer som påverkar vår verksamhet. 

Vi fortsätter följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer och med dagens besked så innebär det att vi ställer in verksamhet fram till och med 19 november. Lagledare och deltagare på våra träningar/gruppträning kommer informeras om beslutet via e-post.  

Läs Folkhälsomyndighetens pressmeddelande i sin helhet.


UPPDATERAD 2020-09-22, kl 16.30
Extra viktigt att stanna hemma vid symtom

Efter utbrott av covid-19 i sportsammanhang påminner Folkhälsomyndigheten om att det är viktigt att utövare och arrangörer följer de allmänna råd och riktlinjer som finns.

Idrott är bra för hälsan och utbrotten som rapporterats är väldigt få i förhållande till all sportaktivitet som pågår runt om i landet. Men Folkhälsomyndigheten understryker vikten av att följa de allmänna råd och de rekommendationer som finns för hur arrangemang kan genomföras säkert – allt för att minimera risken för att vi får en fortsatt ökad smittspridning.

I Korpen Stockholm har vi gjort en riskbedömning av all vår verksamhet men för att vi ska kunna fortsätta arrangera alla matcher och träningar är det helt avgörande att alla som deltar också följer de riktlinjer som vi satt upp. Vi kan inte nog påpeka vikten av att stanna hemma vid minsta symptom, håll avstånd när det är möjligt, kom till hallen/planen så nära aktivitetsstart som möjligt och lämna så snart matchen/träningen är slut. Det är dessutom inte tillåtet att ha publik på sin matcher, utan det är endast de som deltar i aktiviteten som får vara på plats.

Läs Folkhälsomyndighetens pressmeddelande i sin helhet.


UPPDATERAD 2020-05-29, kl 16.31
Nytt besked från FHM - Beslut om seriestart i augusti kvarstår

Idag kom ett efterlängtat besked från Folkhälsomyndigheten att seniormatcher från och med 14 juni åter är tillåtet. Tyvärr kommer beslutet lite försent för att korpfotbollen i Stockholm ska kunna köras igång och spelas som vanligt. Den största anledningen till beslutet att starta säsongen i augusti är att det helt enkelt inte finns tillräckligt många speldagar och plantider för att genomföra ett ordinarie seriespel med dubbelmöten. Många lag har inte heller möjlighet att spela matcher i juli och vi hade inte kunnat förlänga säsongen till november/december eftersom det då inte finns tillräckligt många fotbollsplaner som är vinteröppna.

Vi hade såklart gärna sett att vi hade kunnat genomföra fotbollssäsongen som vanligt men tyvärr går inte det just nu. Vi förstår att många lag är besvikna men till er säger vi: se det som en möjlighet till en riktig försäsong. Det finns många lediga fotbollsplaner där ni kan träna och efter 14 juni kan också spela träningsmatcher. Många lag har Instagram och Facebook så ta chansen att utmana varandra så ni kommer taggade och väl förberedda när serierna drar igång i augusti.

Korpen National Cup
Med dagens beslut från Folkhälsomyndigheten kollar vi nu på om vi, på ett säkert sätt, kan genomföra Korpen National Cup i slutet av juni . Vi kommer kolla på hur vi kan hålla oss till de riktlinjer som finns och förhoppningsvis så blir Korpen national Cup av. Så snart vi har utvärderat situationen kommer vi återkomma med mer info.

StFF:s spelas också som enkelserier
Det är inte bara korpfotbollen som inte spelas just nu. Stockholms Fotbollförbund tog redan 27 april beslut om att ställa in vårsäsongen och spela merparten av sina serier som enkelserier. Även deras beslut står kvar. Det är nästan bara de ligorna som klassas som elit som kommer köra igång innan sommaren. Vi motionärer för vänta till augusti.


UPPDATERAD 2020-05-25, kl 15.50
Beslut om fotbollssäsongen - Uppskjuten till augusti

Korpen Stockholm har idag tagit det tråkiga beslutet att alla planerade seriematcher under vårsäsongen ställs in. Beslutet är fattat utifrån Folkhälsomyndighetens riktlinjer om att inga tävlings- eller träningsmatcher för seniorspelare ska spelas just nu, detta för att minska smittspridning. Dagens beslut innebär att seriespelet istället kommer att starta i augusti.

Nuvarande spelschema/ Nytt uppdaterat spelschema

De spelscheman som nu finns tillgängliga på vår hemsida och i vårt IT-system är inte giltiga och kommer göras om utifrån de nya förutsättningarna. Det här kommer i många fall betyda att divisionerna spelas som enkelmöte, där vissa undantag görs där divisionen innehåller färre än sju lag. Vi kommer under de närmaste veckorna arbeta med att få till ett så bra spelschema som möjligt.

Beräknad seriestart

Första omgången beräknas spelas vecka 33

Återbetalningar/Fakturor

Vi kommer så snart som möjligt återkomma till alla lagledare via e-post med mer information kopplat till återbetalning av anmälningsavgifter för uteblivna matcher. I de fall där anmälningsavgiften ännu inte är betald kommer vi justera befintliga fakturor till korrekt belopp.

Lagledarträff

På grund av att vårsäsongen ställs in så flyttas även lagledarträffen som var tänkt att hållas imorgon, 26/5. Vi återkommer med nytt datum för lagledarträffen.

Korpen National Cup
Vi hoppas fortfarande att Korpen National Cup ska kunna genomföras i slutet av juni, dock med anpassningar efter FHM:s riktlinjer. Definitivt beslut fattas senast i mitten på juni.


UPPDATERAD 2020-05-07, kl 11.22
Beslut om fotbollssäsongen senast 25 maj - Start 31 maj eller uppskjuten till augusti?

Vi fortsätter att dagligen följa den rapportering som berör läget i samhället och hur det påverkar möjligheterna att starta vår fotbollssäsong enligt den plan som just nu ligger. Senast den 25 maj kommer vi ta ett beslut om fotbollssäsongen drar igång den 31 maj enligt nuvarande spelschema eller om vi tvingas ställa in allt spel under våren och starta i augusti istället. Om säsongsstarten skjuts till augusti så kommer det även innebära att alla serier ändras från dubbelmöten till enkelmöten. Vi kommer då informera alla anmälda lag om detta och även hur vi kommer hantera erlagda anmälningsavgifter.

Alla lagledare kommer hållas uppdaterade via e-post och vi kommer fortsätta informera här på hemsidan. 


UPPDATERAD 2020-04-16, kl 16.45
Nya besked från Folkhälsomyndigheten - Korpsäsongen i fotboll skjuts upp

Idag kom nya besked från Folkhälsomyndigheten om att seniorfotbollsmatcher inte bör spelas just nu. I och med detta besked så flyttas seriestarten i korpfotbollen fram, till att börja med 4 veckor, och beräknas starta 31 maj.

Vi har under hela den här processen sagt att vi följer de råd och riktlinjer som Folkhälsomyndigheten utfärdar. Vi har sagt att om det kommer nya besked så kommer vi med kort varsel behöva ompröva vårt beslut att starta säsongen enligt vår ursprungsplan. När FHM idag meddelade att seniorfotboll inte bör spelas, så som läget ser ut i samhället idag, så följer vi självklart detta. Nytt datum för seriestart är 31 maj.

De spelscheman som nu finns tillgängliga på vår hemsida och i vårt IT-system är inte giltiga och kommer göras om utifrån de nya förutsättningarna. Det här kommer i många fall betyda att sommaruppehållet kommer kortas ner och att säsongen fortsätter lite längre in på hösten.

Om Folkhälsomyndigheten uppdaterar och ändrar sina riktlinjer kan vi återigen behöva ompröva och med kort varsel ändra nuvarande beslut. Vi kommer fortsätta informera här på hemsidan. Alla lagledare kommer också hållas uppdaterade via e-post.


UPPDATERAD 2020-04-03, kl 12.04
Hur påverkas fotbollssäongen?

Vi arbetar just nu efter tesen att starta fotbollssäsongen i början på maj. Idrott kan vara en av många vägar genom den situation vi befinner oss i, vilket också Folkhälsomyndigheten betonar. Skulle situationen förändras och andra råd och direktiv meddelas från myndigheterna kommer vi givetvis ompröva vårt beslut. Vi kommer då i första hand se över möjligheten att flytta säsongsstarten och eventuellt förkorta säsongen. Om säsongen förkortas kommer en motsvarande del av anmälningsavgiften återbetalas. Om hela säsongen behöver ställas in återbetalas hela anmälningsavgiften. Vi kommer meddela alla anmälda lag via e-post när säsongen startar och vid eventuella förändringar

Hur håller sig Korpen Stockholm uppdaterade på läget?

Korpen Stockholm följer Folkhälsomyndighetens (FHM) presskonferenser för att löpande hålla oss uppdaterade kopplat till nuvarande samhällssituation. Vi har tagit del av och följer de riktlinjer som FHM har utfärdat. Vi håller oss också uppdaterade kring vad som gäller för idrotten genom Riksidrottsförbundet, Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet och Stockholms Fotbollförbund. Med det sagt och efter att ha genomfört en riskanalys kopplat till vår fotbollsverksamhet så planerar vi i dagsläget att starta vår fotbollssäsong utomhus enligt plan.

Varför spelas Korpen när t ex Allsvenskan ställs in?

Huvudargumentet till att förbundsserierna ställs in, är för att minska resor inom landet. I högre serier spelar även rekommendationen om en folksamling på max 50 personer in. Korpen Stockholms serier bedrivs på lokal nivå och oftast med väldigt lite publik. Fysisk aktivitet är bra för folkhälsan, idrott och träning ska därför fortsätta, anser Folkhälsomyndigheten. Träningar och matcher behöver inte ställas in med anledning av pandemin. Dock ska riskanalyser göras och utifrån dem behöver nödvändiga åtgärder införas.

Starka rekommendationer

 • INGEN ska spela med minsta lilla symptom på sjukdom. Oavsett om det är träningsmatch eller seriefinal!
 • Dela inte vattenflaskor
 • Avtackning efter match sker utan handskakning eller annan beröring.
 • Ha en bra dialog med motståndare och kansli om det uppstår en risk för Walkover.
 • Ha endast med spelare som ska delta i matcherna på plats för att minimera folksamlingen.

Vi ska på bästa sätt försöka bidra till att minimera riskerna för smittspridning, och samtidigt ta ansvar för folkhälsan. Men, återigen vill vi betona att om situationen skulle förändras och andra råd och direktiv meddelas från myndigheterna kommer vi givetvis ompröva vårt beslut.


2020-03-23, kl 17.47
Styrelsen tar beslut om vårens verksamhet

Igår (söndag 22 mars) hölls ett extrainsatt styrelsemöte för att diskutera och ta beslut om föreningens verksamhet under våren. Föreningen har flera seriespel och träningar igång samt som planeras starta den närmaste tiden. För att styrelsen skulle kunna ta ett beslut på goda grunder hade kanslipersonalen analyserat all verksamhet utifrån Folkhälsomyndighetens riskbedömningsverktyg (för sammankomster som inte omfattas av regeringens förbud mot folksamlingar över 500 personer). Varje verksamhet analyserades enskilt och utifrån det lämnades rekommendationer till styrelsen. Beslutet om att fortsätta eller ställa in en enskild verksamhet var i slutändan styrelsens.  

Styrelsens beslut är följande

 • Pågående seriespel som spelas inomhus ställs in för säsongen. (gäller inomhusfotboll, innebandy, bordtennis, badminton, volleyboll och basket)
 • Korpen Stockholm Cup i badminton och innebandy ställs in.
 • All träning och gruppträning som inte kan förläggas utomhus ställs in för terminen. (gäller all gruppträning förutom de pass som kan flyttas ut samt alla träningar i inomhusidrotterna)
 • Beslut om kommande utomhusverksamhet (fotboll, golf och boule) kommer fattas vid ett senare styrelsemöte. Kansliet fortsätter arbetet med att förbereda och planera för att köra igång i maj.
 • Årsmötet som var planerat till 26 mars skjuts upp och planeras till ett senare tillfälle. När datum är bestämt kommer vi i god tid meddela detta.

Styrelsen kommer inom kort ha ett nytt styrelsemöte för att hantera frågan om hur föreningen ska hantera de ekonomiska aspekterna av de inställda verksamheterna. Innan styrelsen har fattat ett beslut så kommer vi tyvärr inte kunna ge några besked kring hur eventuell kompensation för inställd verksamhet kommer se ut. Vi ber er ha tålamod kopplat till dessa frågor. Så snart vi har ett besked kommer vi ta kontakt med berörda medlemmar.

Vid frågor skicka ett mail till This is a mailto link så försöker vi hjälpa dig så gott vi kan.


2020-03-17, kl 14.28
Ny information publiceras på måndag 23 mars

Den 13 mars beslutade Korpen Stockholms styrelse att ställa in all verksamhet i 14 dagar. På måndag (23 mars) kommer styrelsen med ny information gällande om denna period kommer förlängas eller förändras på något sätt. Vi kommer då publicera detta på denna sida, i sociala medier och via e-post till berörda parter. Hjälp oss gärna att sprida denna information till dina lag- och träningskamrater.

Vid frågor skicka ett mail till This is a mailto link så försöker vi hjälpa dig så gott vi kan.


2020-03-13, kl 16.02
Styrelsen beslutar att ställa in all verksamhet under 14 dagar från och med nu

Korpen Stockholms Motionsidrottsförenings styrelse har per idag, den 13 mars, beslutat att ställa in all verksamhet som arrangeras av föreningen under de nästkommande 14 dagarna. Beslutet gäller per omgående och det betyder att alla matcher, träningar, tävlingar och cuper ställs in, först och främst till och med 27 mars. Under perioden kommer vi följa utvecklingen noggrant och om vi behöver förlänga perioden så kommer vi kommunicera detta till alla som berörs.

Styrelsen beslut är taget med hänsyn och respekt för varje enskild medlems hälsa och eventuella oro men framförallt grundar sig beslutet i att föreningen har ett samhällsansvar att inte bidra till ytterligare smittspridning. Folkhälsomyndigheten bedömer idag risken för smittspridning som mycket hög i Stockholmsregionen.

Vi har full förståelse för att detta beslut kan innebära besvikelse för medlemmar som vill fortsätta motionera. Vi vill att Korpens verksamhet ska präglas av glädje och gemenskap men efter några dagar där glädjen bytts ut mot oro bland många medlemmar så tror vi att detta är rätt beslut att ta.

Beslutet som är taget kommer påverka tävlingsverksamheten d.v.s. placeringar i sluttabeller i flera utav våra idrotter. Exakt hur det kommer påverka ber vi om att få återkomma till. Samma sak gäller eventuella ekonomiska ersättningar för inställd verksamhet. Vi kommer återkomma med mer info när vi vet mer om hur länge detta uppehåll kommer att pågå. Vi ber om er förståelse och kommer behöva tid för att anpassa oss efter de nya förutsättningarna.

Nya beslut kopplat till den uppkomna situationen kommer kommuniceras via e-post  ut till lagledare, domare, ledare och de medlemmar som är anmälda till våra träningar, gruppträningar och individuella tävlingar. Vi ber dig som lagledare vidarebefordra denna information till dina lagmedlemmar.

Eventuella frågor besvaras via mail så snabbt vi har möjlighet.

Styrelsen Korpen Stockholms Motionsidrottsförening, 2020-03-13 kl 15.50


Information gällande coronaviruset efter regeringens beslut 11 mars

Korpen Stockholm har med anledning av coronaviruset fått frågor från medlemmar, ledare och domare kring hur vi ser på situationen. Korpen Stockholm är inte en kunskapsorganisation inom detta område och hänvisar därför till Folkhälsomyndigheten för mer och aktuell information. Vi kommer kontinuerligt följa utvecklingen och lyssnar på Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Om läget skulle ändras och det kommer särskilda rekommendationer från Folkhälsomyndigheten, Sveriges regering eller Riksidrottsförbundet så återkommer vi med information om detta på vår hemsida.

Hur påverkas Korpens seriespel?

Vi har tyvärr ingen möjlighet att flytta några matcher och så länge som Stockholms stad håller idrottshallarna öppna kommer alla matcher spelas som planerat. Om man som lag inte vill spela en match med anledning av Coronasituationen så kan man ställa in matchen. VIKTIGT! Om man inte vill spela sin match måste man kontakta kansliet, motståndarna och domaren för att meddela detta. Kontaktuppgifter går att hitta om man som lagledare loggar in och klickar sig in på den specifika matchen. Resultatet kommer sättas som Inställd vilket innebär att inga poäng delas ut. Lagen kommer inte heller belastas med en WO-avgift. Meddelar man inte kansli, motståndare och domare kommer det räknas som en vanlig WO, d.v.s. laget förlorar matchen och en WO-avgift belastar laget (gäller de idrotter som har WO-avgift).

Läs mer om vad Stockholm stad säger om b la föreningsidrott

Tacka efter matchen?

För att minimera den smittorisken som finns rekommenderar vi att handskakningar, före och efter match, bör undvikas och ersättas med andra sätt att tacka för en god match.

Hur påverkar det mig som enskild medlem?

Träningar, gruppträningar, tävlingar och cuper påverkas inte utav regeringens beslut och kommer fortsätta som planerat.Vi har dock stor förståelse för att det finns en oro över smittspridning. Vi har alla ett individuellt ansvar att stoppa spridningen genom att vara hemma om vi känner oss krassliga, och tvätta händerna ofta med tvål och ljummet vatten. I övrigt gäller Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Vi är medvetna om att vissa gymkedjor har stängt sina anläggningar men så långe som Stockholms stad har sina idrottsanläggningar öppna eller att Folkhälsomyndigheten, Sveriges regering eller Riksidrottsförbundet kommer med andra riktlinjer så kommer vi fortsätta hålla våra pass.

Allmänna råd från Folkhälsomyndigheten

 • En allmänt förebyggande åtgärd mot luftvägsinfektioner är att undvika att röra vid ansiktet eller ögon samt att undvika nära kontakt med sjuka människor.
 • Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, före måltid, mathantering och efter ett toalettbesök. Handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt.
 • Genom att hosta och nysa i armvecket eller i en pappersnäsduk hindrar du smitta från att spridas i din omgivning eller från att förorena dina händer.
 • Stanna hemma när du är sjuk för att undvika att smitta människor på bussen, ditt arbete eller där du är nära andra.

Mer info finns även via följande länkar

1177
Folkhälsomyndigheten - Frågor och svar om corona

Uppdaterad: 03 APR 2020 12:04 Skribent: David Eriksson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Stockholm MF - Korpen
Box 11016
10061 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
11860 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996380
E-post: info@korpenstockholm...