Hoppa till sidans innehåll

Nytt system


Ett helt nytt sätt att anmäla sig

Under våren 2018 lanserades vårt nya medlemsystem och med det ett helt nytt sätt att anmäla sig. Nedan kan du läsa om varför vi bytt system och vad du som medlem behöver göra.

Vad behöver du som medlem göra?

Vårt nya system och vårt gamla system har ingen koppling vilket betyder att det första du måste göra är att skapa ett nytt konto hos oss. I nästa steg kan du anmäla dig till önskad aktivitet och samtidigt teckan ditt medlemskap. Helt nytt är att du nu kan välja att betala med faktura, kort eller swish. Alla som deltar i Korpen Stockholms aktiviteter måste teckna ett personligt medlemskap.

Anmäla lag till seriespel

Om du anmäler ett lag till seriespel behöver du skapa upp ditt lag på nytt. Detta gör du när du anmäler laget. När laget är anmält så behöver du bjuda in dina lagmedlemmar till ditt lag. För att hjälpa er med detta så har vi gjort en guide som beskriver hur du som lagledare gör. Till guiden

Skulle det vara så att ni stöter på problem vid anmälan så är ni varmt välkomna att höra av er till oss så ska vi hjälpa er.

This is a mailto link


Varför?

Det här är nog en fråga som många utav er ställer er just nu? Varför ska vi byta system, det funkar ju idag. Nedan kan du läsa några utav de främsta anledningarna till bytet.

Enkelhet

Vi vill att du snabbt och enkelt ska hitta din aktivitet för att sedan lika snabbt och enkelt kunna anmäla dig så att du sedan kan gå och motionera med andra likasinnade. Med de system som vi använder idag så finns inte den önskade enkelheten.

Högre servicenivå

Vi har fram tills nu inte kunnat ge er medlemmar service på den nivå som vi önskar. Med det nya medlemssystemet kommer vi kunna hjälpa er på ett mycket bättre och snabbare sätt. För dig som inte gillar att använda mobil eller dator när du ska anmäla dig kommer det nya system bli mycket enklare. Hör av dig via telefon så kommer vi kunna hjälpa dig hela vägen till en fullständig anmälan.

Mobilanpassning och framtidssäkring

Vi ser att fler och fler av våra medlemmar använder sin mobil när de anmäler sig till våra aktiviteter. För att hänga med i den utvecklingen och för att framtidssäkra kommer vårt nya medlemssystem fungera lika bra i din mobil som på din dator. Vi ser helt enkelt till att systemet är anpassat efter våra medlemmars behov.

Uppfylla säkerhetkrav

Vi som förening måste uppfylla en del krav när det kommer till att lagra personuppgifter i vårt medlemssystem. 25 maj trädde ett nytt krav in, något som kallas för GDPR eller dataskyddsförordningen. GDPR är ett sätt att skydda dina personuppgifter så de inte används på fel sätt. För att vi ska uppfylla de krav som ställs på oss är vi helt enkelt tvungna att byta system.

Uppdaterad: 05 SEP 2018 11:39 Skribent: David Eriksson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Stockholm MF - Korpen
Box 11016
10061 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
11860 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996380
E-post: info@korpenstockholm...