Hoppa till sidans innehåll

Seriespel Volleyboll


Seriespel volleyboll Korpen Stockholm

Korpen Stockholms seriespel i volleyboll

Söndagkvällar i Sätrahallen mellan september och maj. Spelklasser: Dam, Herr & Mix. Alla är välkomna oavsett nivå!

Anmälan till säsongen 2021/2022 öppnar i juni

Viktig info gällande riktlinjer kopplat till Covid-19


Information om seriespelet 2021/2022

Troligt scenario säsongen 2021/2022:

Spelupplägg

Alla lag möter varandra två gånger (eller i serier med få lag, tre gånger). Varje match spelas i bäst av tre set. För detaljer om poängräkningen: se Korpens regler. Serierna startar i slutet av september/början av oktober och avslutas i maj.

Anmälningsavgift

Startavgift 2400 kr/lag vid anmälan senast  2 augusti (ordinarie pris 2600 kr/lag).

WO-potten faktureras separat.

Nya lag betalar 600 kr i WO-pott. Lag som lämnade WO under förra säsongen måste fylla på sin pott. Potten reduceras med 300 kr för varje lämnad WO.

Medlemskap

För att delta i Korpen Stockholms aktiviteter behövs också ett personligt medlemskap i Korpen Stockholm som kostar 50 kr/person. Medlemskapet köps av respektive spelare i vårt nya medlemssystem.

Medlemsavgift innehåller bland annat en olycksfallsförsäkring som gäller under matcherna samt under transport till och från desamma.

Bjud in spelare till laget

Bjud in spelare till ditt lag: Så här gör du!

Spelklasser

Dam - Herr - Mix

Vi välkomnar spelare från nybörjare till elitnivå. I mixlag ska det vara minst 2 kvinnliga och högst 3 manliga spelare samtidigt på plan. I alla serier måste det alltid finnas minst 4 spelare på plan. För aktiva spelare i SVBF ska division anges i rutan ”Eventuella önskemål”.

Volleybollkommittén förbehåller sig rätten att besluta hur divisionsindelningen ska vara. För nytillkomna lag är det viktigt att lagledaren anger sin bedömning av lagets spelstyrka så att laget kan placeras i lämplig division.

Spelplats/speltid

Huvuddelen av matcherna spelas i Sätrahallen på söndagskvällar mellan 18.00-22.00.

Lag som disponerar egna hallar kan om de önskar spela sina matcher där på vardagkvällar. Ange vid anmälan i rutan ”Eventuella önskemål” om ert lag har en egen hall där ni vill spela era matcher och vilka tider som är aktuella. Om laget inte vill avstå från alltför mycket träningstid går det bra att spela t ex hälften av matcherna i egen hall och resten i Sätrahallen.

Det är tillåtet att skjuta upp matcher, men i begränsad omfattning: Högst 2 matcher per säsong får skjutas upp med 4 dagars varsel och ytterligare 4 matcher med 13 dagars varsel.

Domararvode

120 kr/lag/match. Domararvodet betalas direkt till domaren före varje match.

WO

WO-potten reduceras med 300 kr för varje lämnad WO. Om ett lag utgår ur serien dras hela potten in. Lag som lämnar WO i tre matcher utesluts automatiskt.

Regler

Spelregler är Svenska volleybollförbundets regler med vissa undantag. Gå till reglerna

Spelarbank

Behöver ditt lag fler spelare eller är du en spelare som letar efter ett lag? Använd vår spelarbank på Facebook! Klicka här för att komma dit.


För mer information

This is a mailto link

Uppdaterad: 19 NOV 2018 11:39 Skribent: Korpen Stockholm
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Stockholm MF - Korpen
Box 11016
10061 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
11860 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996380
E-post: info@korpenstockholm...