Hoppa till sidans innehåll

Sweden Floorball Cup 2018


Sweden Floorball Cup

Sweden Floorball Cup 2018 - Stockholm

Klicka här om du vill läsa om Korpen Stockholm Cup

Har du tränat zorro-finten hela sommaren? Då är det läge att visa upp den i Sweden Floorball Cup 2018. För nu är det åter dags att kora Sveriges bästa korplag i innebandy i cupen där både tjejer och killar kan vara med. Korpen Stockholm är en av tiotalet arrangörer av Korpens nationella innebandycup, Sweden Floorball Cup. I potten ligger titeln som Sveriges bästa korplag i innebandy.

 

Spelschema & resultat


Den 24 november är det innebandyfest i Stockholm!

Den 24 november är ditt innebandylag varmt välkomna till Liljeholmshallarna för att lira korpinnebandy. Vinnarna i Stockholmskvalet går direkt till finalen i värmländska Kil den 25-26 januari 2019. Dessutom lottas ytterligare ett lag från varje klass (dam, herr, mixed) till finalen. Alltså har alla en finalchans!

Cupen spelas på fullstora innebandyplaner med sex spelare (inklusive målvakt) på planen i vardera lag. Matcherna är 2x12 minuter långa och döms av två domare.

Vilka får vara med?

Sweden Floorball Cup är Korpens nationella innebandycup där alla kan vara med, ni kan delta med ett dam- herr- eller mixlag.

Nytt för i år: det är okej med licensierade spelare från division 1 och neråt (tjejer) och division 2 och neråt (killar).

Hur långa matcher är det?

Matcherna spelas 2x12 minuter där sista minuten i andra perioden är effektiv tid, i övrigt är det rullande tid som gäller.

Vilka klasser kan vi anmäla oss till?

Det finns en herrklass, en damklass och en mixedklass. (I mix måste det alltid vara minst 2 utespelare av varje kön på planen)

Vad kostar det?

Pris för cupen är 1800kr/lag och laget garanteras tre matcher. Hör av er till kansliet vid frågor.

Hur är det med reglerna?

Det är svenska innebandyförbundets regler som gäller, men vissa undantag. Nyfiken på vilka regler som gäller? Kolla in det här!

Jag vill veta mer!

Kul! Kontakta oss This is a mailto link eller 08-699 63 80

Jag är nyfiken vad som händer på de andra kvalorterna!

I så fall rekommenderas turneringens Facebooksida. Där läggs bilder ut på vinnarlag, intervjuer med lag inför kvalorterna och så kan du följa med i resultatrapporteringen.


Övriga kvalorter

Sundsvall 26-27 okt, Nyköping 23-24 nov, Luleå 24 nov, Uppsala 24 nov, Karlstad 2 dec, Örebro 9 dec, Kil 15-16 dec,
Linköping 15-16 dec och Borlänge 5 jan 

Uppdaterad: 16 MAJ 2018 11:07 Skribent: David Eriksson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Stockholm MF - Korpen
Box 11016
10061 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
11860 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996380
E-post: This is a mailto link