Hoppa till sidans innehåll

Sweden Floorball Cup


Sweden Floorball Cup

Sweden Floorball Cup 2020 - Stockholm

Klicka här om du vill läsa om Korpen Stockholm Cup

Sweden Floorball Cup är Korpens nationella innebandycup som startade 1994 under namnet Jolly Cup. Den innebär att korpföreningar anordnar kvalturneringar där vinnande lag samt ett lottat lag från varje kvalort går vidare till en nationell final. Stockholm är en av tiotalet arrangörer av Sweden Floorball Cup och i potten ligger titeln "Sveriges bästa korplag" i innebandy.

 

Anmälan stängd

Cupen är inställd 


Sweden Floorball Cup 2020 ställs in.

På grund av den rådande situationen med en ökad smittspridning i samhället och med flera kvalorter i regioner som redan antagit lokala allmänna råd ställer vi tyvärr in cupen denna säsong. Vi tillsammans med övriga arrangörer känner ett ansvar att inte genomföra en cup som samlar lag både lokalt och nationellt på kvalorterna och i riksfinalen. Det känns otroligt tråkigt, men samtidigt är det ett enkelt beslut att ta sett till den osäkerhet som råder i nuläget och gällande utvecklingen de kommande månaderna i vårt avlånga land.

Vi tar nu sikte mot att nästa höst kunna genomföra Sweden Floorball Cup igen.

 

Arrangörsgruppen i Sweden Floorball Cup

Den 5 december är det innebandyfest i Stockholm!

Den 5 december är alla innebandylag varmt välkomna till Liljeholmshallarna för att lira korpinnebandy. Vinnarna i Stockholmskvalet kvalificerar sig direkt till finalen i Uppsala 29-30 januari 2021. Dessutom lottas ytterligare ett lag från varje klass (dam & herr) till finalen. Alltså har alla en finalchans!

Cupen spelas på fullstor innebandyplan med sex spelare (inklusive målvakt) på planen i vardera lag. Matcherna är 2x12 minuter långa och döms av två domare.

Vilka tider gäller?

Gruppspel: 09.00-16.00

Slutspel: 16.00 -19.00

Det är ungerfärliga tider som kan komma att justeras beroende på antalet anmälda lag.

Vilka får vara med?

Sweden Floorball Cup är Korpens nationella innebandycup där alla kan vara med. 

Licensierade spelare: det är okej med licensierade spelare fr.o.m division 1 och lägre (tjejer) och division 2 och lägre (killar).

Hur långa matcher är det?

Matcherna spelas 2x12 minuter där sista minuten i andra perioden är effektiv tid, i övrigt är det rullande tid som gäller.

Vilka klasser kan vi anmäla oss till?

Det finns en herrklass och en damklass. Damer är välkomna att delta i herrklassen men herrar får ej delta i damklassen.

Vad kostar det?

Pris för cupen är 1900kr/lag. Domararvodet ingår i anmälningsavgiften och laget garanteras tre matcher.

Spelar laget i Korpen Stockholms innebandyseriespel? Maila då till This is a mailto link innan ni anmäler laget för att erhålla en rabattkod som är värd 500 kr

Hur är det med reglerna?

Det är svenska innebandyförbundets regler som gäller, men med vissa undantag. Nyfiken på vilka regler som gäller? Kolla in det här!

Jag vill veta mer!

Kul! Kontakta oss This is a mailto link eller 08-699 63 80

Finns det någon Facebooksida för Sweden Floorball Cup?

Det gör det! Gå till turneringens Facebooksida här. Här kan du bland annat se hur det sett ut tidigare år. På sidan läggs det ut bilder på vinnarlag, intervjuer med lag inför kvalorterna och så kan du följa med resultat.

Tidigare resultat

Stockholmskval 2019Stockholmskval 2018


 Övriga kvalorter

Karlstad (6 dec), Kil (13 dec), Linköping (12 dec), Luleå (14 nov), Mark (9 jan), Nyköping (21 nov), Sundsvall (22 nov), Uppsala (12-13 dec), Växjö (12 dec).

Uppdaterad: 16 MAJ 2018 11:07 Skribent: David Eriksson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Stockholm MF - Korpen
Box 11016
10061 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
11860 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996380
E-post: info@korpenstockholm...