Hoppa till sidans innehåll

Sweden Floorball Cup 2019


Sweden Floorball Cup

Sweden Floorball Cup 2019 - Stockholm

Klicka här om du vill läsa om Korpen Stockholm Cup

Stockholmskvalet i Sweden Floorball Cup 2019 har spelats och 24-25 januari avgörs cupen då riksfinalen spelas i Kil. Stockholm är en av tiotalet arrangörer av Korpens nationella innebandycup, Sweden Floorball Cup. I potten ligger titeln "Sveriges bästa korplag" i innebandy.

 

Resultat


Den 30 november var det innebandyfest i Stockholm!

Den 30 nomvember spelades kvalet i Stockholm i Liljeholmshallarna. Det var full fart i hallen hela dagen när damernas kval avgjordes först. Segrare i damklassen blev Lingvalls som åkt från Gävle för att delta. Under prisutdelningen lottades även ett wildcard vidare till kvalet och Pumorna blev de lyckliga vinnarna efter att ha förlorat finalen.

Herrkvalet spelades efter damkvalet och efter många jämna matcher stod Lundaekonomerna i final även i år. Motståndet stod Rotan för, men precis som föregående år stod Lundaekonomerna som segrare. Vinnare på lotten i herrklassen blev Ridklubb Bollklubb som också får chansen att åka till Kil.

Vilka får vara med?

Sweden Floorball Cup är Korpens nationella innebandycup där alla kan vara med, ni kan delta med ett dam- herr- eller mixlag.

Licensierade spelare: det är okej med licensierade spelare fr.o.m division 1 och lägre (tjejer) och division 2 och lägre (killar).

Hur långa matcher är det?

Matcherna spelas 2x12 minuter där sista minuten i andra perioden är effektiv tid, i övrigt är det rullande tid som gäller.

Vilka klasser kan vi anmäla oss till?

Det finns en herrklass, en damklass och en mixedklass. (I mix måste det alltid vara minst 2 utespelare av varje kön på planen)

Vad kostar det?

Pris för cupen är 1900kr/lag. Domararvodet ingår i anmälningsavgiften och laget garanteras tre matcher.

Spelar laget i Korpen Stockholms innebandyseriespel? Maila då till This is a mailto link innan ni anmäler laget för att erhålla en rabattkod som är värd 500 kr

Hur är det med reglerna?

Det är svenska innebandyförbundets regler som gäller, men med vissa undantag. Nyfiken på vilka regler som gäller? Kolla in det här!

Jag vill veta mer!

Kul! Kontakta oss This is a mailto link eller 08-699 63 80

Finns det någon Facebooksida för Sweden Floorball Cup?

Det gör det! Gå till turneringens Facebooksida här. Här kan du bland annat se hur det sett ut tidigare år. På sidan läggs det ut bilder på vinnarlag, intervjuer med lag inför kvalorterna och så kan du följa med resultat.

Tidigare resultat

Stockholmskval 2018


Övriga kvalorter

Borlänge (4 jan), Karlstad (24 nov), Kil (14 dec), Linköping (14 dec), Luleå (17 nov), Mark (30 nov), Nyköping (22-23 nov), Sundsvall (23-24 nov), Uppsala (23-24 nov) och Örebro ().

Uppdaterad: 16 MAJ 2018 11:07 Skribent: David Eriksson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Stockholm MF - Korpen
Box 11016
10061 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
11860 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996380
E-post: This is a mailto link