Hoppa till sidans innehåll

Sweden Floorball Cup 2019


Sweden Floorball Cup

Sweden Floorball Cup 2019 - Stockholm

Klicka här om du vill läsa om Korpen Stockholm Cup

Har du tränat zorro-finten hela sommaren? Då är det läge att visa upp den i Sweden Floorball Cup 2019. För nu är det åter dags att kora Sveriges bästa korplag i innebandy i cupen där både tjejer och killar kan vara med. Korpen Stockholm är en av tiotalet arrangörer av Korpens nationella innebandycup, Sweden Floorball Cup. I potten ligger titeln som Sveriges bästa korplag i innebandy.

 

Anmäl lag

Sista anmälningsdag 17 november

Spelar laget i vårt seriespel?

Maila till This is a mailto link innan ni anmäler er för att få en rabattkod värd 500 kr.


Den 30 november är det innebandyfest i Stockholm!

Den 30 november är ditt innebandylag varmt välkomna till Liljeholmshallarna för att lira korpinnebandy. Vinnarna i Stockholmskvalet går direkt till finalen i värmländska Kil den 24-25 januari 2020. Dessutom lottas ytterligare ett lag från varje klass (dam, herr, mixed) till finalen. Alltså har alla en finalchans!

Cupen spelas på fullstora innebandyplaner med sex spelare (inklusive målvakt) på planen i vardera lag. Matcherna är 2x12 minuter långa och döms av två domare.

Vilka får vara med?

Sweden Floorball Cup är Korpens nationella innebandycup där alla kan vara med, ni kan delta med ett dam- herr- eller mixlag.

Licensierade spelare: det är okej med licensierade spelare fr.o.m division 1 och lägre (tjejer) och division 2 och lägre (killar).

Hur långa matcher är det?

Matcherna spelas 2x12 minuter där sista minuten i andra perioden är effektiv tid, i övrigt är det rullande tid som gäller.

Vilka klasser kan vi anmäla oss till?

Det finns en herrklass, en damklass och en mixedklass. (I mix måste det alltid vara minst 2 utespelare av varje kön på planen)

Vad kostar det?

Pris för cupen är 1900kr/lag. Domararvodet ingår i anmälningsavgiften och laget garanteras tre matcher.

Spelar laget i Korpen Stockholms innebandyseriespel? Maila då till This is a mailto link innan ni anmäler laget för att erhålla en rabattkod som är värd 500 kr

Hur är det med reglerna?

Det är svenska innebandyförbundets regler som gäller, men med vissa undantag. Nyfiken på vilka regler som gäller? Kolla in det här!

Jag vill veta mer!

Kul! Kontakta oss This is a mailto link eller 08-699 63 80

Finns det någon Facebooksida för Sweden Floorball Cup?

Det gör det! Gå till turneringens Facebooksida här. Här kan du bland annat se hur det sett ut tidigare år. På sidan läggs det ut bilder på vinnarlag, intervjuer med lag inför kvalorterna och så kan du följa med resultat.

Tidigare resultat

Stockholmskval 2018


Övriga kvalorter

Borlänge (4 jan), Karlstad (24 nov), Kil (14 dec), Linköping (14 dec), Luleå (17 nov), Mark (30 nov), Nyköping (22-23 nov), Sundsvall (23-24 nov), Uppsala (23-24 nov) och Örebro ().

Uppdaterad: 16 MAJ 2018 11:07 Skribent: David Eriksson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Stockholm MF - Korpen
Box 11016
10061 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
11860 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996380
E-post: This is a mailto link