Hoppa till sidans innehåll

Seriespel


Seriespel Golf

Spela Korpens seriespel i golf

Korpen Stockholm har nöjet att inbjuda er till 2018 års seriespel i korpgolf. Alla med officiellt handicap är välkomna att delta, både företag och privatpersoner. Här har ni chansen att möta nya golfspelare på banor runt om i Stockholm och samtidigt tävla om en plats i finaldagen. Sista anmälningsdag 6 maj

Sista anmälningsdag har passerat


Spelform

Seriespel för 2-mannalag där man spelar bästboll/sämstboll-poängbogey-match. Varje person spelar på sitt handicap och det är poäng som räknas.

Fyra lag i varje grupp, vilket ger 3 gruppspelsmatcher per lag. Ettan och tvåan i varje grupp går vidare till slutspelet. Säsongen avslutas med en finaldag.

Med reservation för ändringar beroende på hur många lag som anmäler sig.

Speldatum/Spelplats

Hemmalaget avgör vilken bana man ska spela på, medan lagen tillsammans bestämmer vilken dag och tid man ska spela på. Det är hemmalagets uppgift att kontakta sin motståndare för att se till så matchen planeras i och spelas.

Spelperioder

Gruppspel:
Omgång 1 - v. 20-22
Omgång 2 - v. 23-24
Omgång 3 - v. 25-27

Slutspel:
Semifinaler - v. 32-34   

Finaldagen:
September 2018 - Läs om finaldagen 2017 här

Finaldagen spelas på en fredag eftermiddag med start efter lunch. Korpen Stockholm står för greenfee samt efterföljande middag. Vilken bana som står värd för finaldagen bestäms under sommaren och meddelas i god tid till de deltagande lagen.

Med reservation för ändringar beroende på hur många lag som anmäler sig.

Startavgift och medlemsavgift

Startavgift: 695 kr/lag (exkl. greenfee).
Medlemsavgift: 50kr/person

Lagledaren skapar ett konto i vårt nya medlemssystem. Där kan man anmäla laget och köpa sitt personliga medlemskap. Det går att betala via faktura (+19 kr), Swish eller kort.

Övriga i laget behöver också skapa ett personligt konto och köpa ett personligt medlemskap. Det går att betala via faktura (+19 kr), Swish eller kort.

Uppdaterad: 08 MAJ 2018 20:35
Skribent: David Eriksson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Stockholm MF - Korpen
Box 11016
10061 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
11860 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 63 80
E-post: This is a mailto link