Hoppa till sidans innehåll

Upptaktsträff


Korpen Stockholm Upptaktsträff

Upptakträff 2021 inställd!

Årets fotbollsfest!

Den 15 april bjuder Korpen Stockholm in till årets upptaktsträff inför korpsäsongen i fotboll. Det blir en helkväll i fotbollens tecken som avslutas med att vi tillsammans avnjuter en utav kvartsfinalerna i herrarnas Champions league på storbild. För att tagga igång och aktivera tävlingsnerverna kommer ni under kvällen kunna utmana andra lag i bland annat fussball, luffarschack och frågesport, allt samlat i en poängjakt. Ni kommer även kunna visa upp er träffsäkerhet med boll, vara modell för en dag och snacka med några av Korpen Stockholms domare.

Det kommer bli en helkväll där du och dina lagkamrater kan tagga till inför säsongen, träffa andra lag, snicksnacka med oss på Korpen, testa olika flera utav våra idrotter och få information från våra samarbetspartners. Det kommer bli en sprudlande rolig kväll och en perfekt start på säsongen, så anmäl dig idag!

Vi bjuder på lättare förtäring och Clarion håller sin bar öppen.


Till anmälan

Sista anmälningsdag 8 april

När och var?

Onsdag 15 april, Quality Hotel Globen. Dörrarna öppnar kl 18.30 och aktiviteter, intervjuer etc drar igång runt 19-tiden. Inbjudan skickas ut till alla lag som är anmälda till seriespelet 2020.
 

Vad händer under kvällen?

Tävlingar, intervjuer, uppsnack, prisutdelning, mat, dryck, Champions league, glädje och gemenskap. Allt i en härlig grön och skön stämning!

Glöm inte att bära ditt korplags matchtröja! Laget som har flest personer på plats iförda sina matchtröjor vinner gratis anmälan till Korpen National Cup.

Häng i vår aktivitetsyta med pingisbord, shuffleboard, fussball mm.

Vilka får komma?

Hela laget. OBS! Som alltid gäller 18-årsgräns vid köp av alkohol i baren.

Bjuds det på mat?

Ja, vi bjuder på lättare förtäring medans dryck inhandlas i baren. 

Vad kostar det?

Det är helt gratis! Alla behöver dock anmäla sig. Inbjudan skickas ut till alla lag som är anmälda till seriespelet 2020 men det går också bra att anmäla sig direkt via anmälningsknappen högre upp på denna sida.

Frågor om upptaktsträffen?

Maila This is a mailto link eller ring 08-699 63 80.


Se bilder från tidigare upptaktsträffar

Uppdaterad: 25 APR 2018 15:56 Skribent: David Eriksson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Stockholm MF - Korpen
Box 11016
10061 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
11860 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996380
E-post: info@korpenstockholm...