Hoppa till sidans innehåll

Upptaktsträff


Korpen Stockholm Upptaktsträff

Årets fotbollsfest!

Varje år bjuder vi in till en upptaktsträff inför korpfotbollssäsongen! Det är en helkväll med fotbollssnack och självklart står seriestarten i korpfotbollen och Korpen National Cup i fokus. Från scenen kommer vi presentera årets nyheter, vi utser Årets korplag och Bästa lagnamnet. Mat bjuder vi på, dryck köps i baren. Kvällen avslutas med att vi tillsammans kikar på semifinalen i herrarnas Champions League på storbildsskärm. Du och dina lagkamrater är varmt välkomna!


Till anmälan

Sista anmälningsdag 14 april

När och var?

Onsdag 17 april, Quality Hotel Globen. Dörrarna öppnar kl 17.30 och scenprogrammet startar ca kl 19.00. Inbjudan skickas ut till alla lag som är anmälda till seriespelet 2019.
 

Vad händer under kvällen?

Tävlingar, intervjuer, uppsnack, prisutdelning, mat, dryck, Champions league, glädje och gemenskap. Allt i en härlig grön och skön stämning!

Glöm inte att bära ditt korplags matchtröja! Laget som har flest personer på plats iförda sina matchtröjor vinner gratis anmälan till Korpen National Cup.

Häng i vår aktivitetsyta med pingisbord, shuffleboard och fussball.

Vilka får komma?

Hela laget. OBS! Som alltid gäller 18-årsgräns vid köp av alkohol i baren.

Bjuds det på mat?

Ja, vi kommer servera 1st/person matigare korv med bröd inkl. surkålsmayo, rostad lök, bostongurka, senap och ketchup. Vid allergier maila This is a mailto link. Dryck köper ni själva i baren där det finns både alkoholfria och alkoholhaltiga drycker.

Vad kostar det?

Det är helt gratis! Alla behöver dock anmäla sig. Inbjudan skickas ut till alla lag som är anmälda till seriespelet 2019 men det går också bra att anmäla sig direkt via anmälningsknappen högre upp på denna sida.

Frågor om upptaktsträffen?

Maila This is a mailto link eller ring 08-699 63 80.


Se bilder från tidigare upptaktsträffar

Uppdaterad: 25 APR 2018 15:56 Skribent: David Eriksson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Stockholm MF - Korpen
Box 11016
10061 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
11860 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996380
E-post: This is a mailto link