Hoppa till sidans innehåll

Seriespel


Korpen Stockholm Fotboll Seriespel

Seriespel 2020

Spela korpfotboll med oss! I Korpen Stockholm bjuds det på snygga mål, feltajmade brytningar, kvalificerade TV-räddningar, missade målchanser, stabila domarinsatser, bländande passningsspel och helt obegripliga missar.


Matcher & resultat

Anmälan för säsongen 2021 beräknas öppna inom kort


Lagledarträff 2020 - INSTÄLLD

Ladda ner lagledarhandboken för att få lite tips och Manual Korpens IT-system för dig som lagledare

Inför varje säsong bjuder vi in till en lagledarträff. Den är obligatorisk för alla nya lag i serien men alla lagledare är välkomna. I år kommer lagledarträffen hållas digitalt via Microsoft Teams. Vem som helst kan ansluta genom sin mobil eller dator. Det går att ansluta via webbläsare eller via Microsoft Teams app.  Vi startar kl 18.00 så se till att ansluta några minuter innan. På träffen kommer vi gå igenom hur du administrerar ditt lag i vårt system, ge tips till dig som lagledare och besvara frågor som du kan ställa i chatten.

 

Upptaktsträff 2020 - INSTÄLLD

Innan seriestart kör vi vår årliga Upptaktsträff där vi snackar upp säsongen och presenterar Årets korplag.  Efter uppsnack och mat kollar vi Champions League på storbild. Upptaktsträffen äger rum den 15 april på Quality Hotel Globen. 


Nyheter och information 2020

Damserie i 5-fotboll

Dags för damerna att göra entré i den snabbt växande 5-fotbollen! Grymt rolig spelform som dessutom underlättar för lag med mindre spelartrupper. Dessa serier spelas på centrala planer och på hett eftertraktade vardagskvällar. Har ni inte testat 5-fotboll så är det hög tid!


Företagsserie i 5-fotboll

De senaste säsongerna har vi fått in flertalet önskemål om serier som är exklusiva för företag. Självklart har vi lyssnat på våra medlemmar och startar till denna säsong upp specifika företagsserier i spelformen 5-fotboll. Serierna spelas på centrala planer, där ni har möjlighet att spela på måndagar, tisdagar eller onsdagar. Kommer ert företag kunna titulera sig årets bästa korplag när vi summerar säsongen i höst?

Lunchserie 5-fotboll Södermalm

Efter förra säsongens succe så fortsätter vi med lunchfotboll på Södermalm. Eftersom spelformen är 5-fotboll passar lunchserierna perfekt för laget som inte har så många spelare eller som hellre vill spela på små ytor. Serierna spelas lunchtid på Södermalm. Kanske den perfekta lunchpausen för dig och dina arbetskamrater?

Söndagsserie i Haninge

Vi fortsätter med vår verksamhet i Haninge med öppna serier på Brandbergens IP på söndagar.

Vardagsserier i Danderyd

Även detta år kommer att spelas en vardagsserie på Danderydsvallen

Lagledarträff

Vi bjuder in alla lag till en träff där ni får bra tips som förenklar för er som lagledare. Vi pratar även om Fair Play och går igenom Korpens IT-system (KIT). Träffen är obligatorisk för nya lag, mer information kommer.

Korpen National Cup

Förutom seriespelet arrangerar vi varje sommar Korpen National Cup med över 100 deltagande lag. Mer info och anmälan kommer under våren.

Equal Football

Vår satsning på att få vår fotbollsverksamhet mer jämställd fortsätter under 2022. Vi kommer under året ha öppna träningar för kvinnor, icke-binära och transpersoner, vi kommer arrangera cuper speciellt för dam- och mixlag samt fortsätta vår satsning på att rekrytera fler kvinnliga domare. Till Equal Football


Köp ert matchställ i vår webbshop

Korpen Stockholm har ett samarbete med Intersport & Craft som ger våra lag rabatt på matchställ. Nu kan ni beställa produkter direkt i deras nya webbshop! Till erbjudande


Bjud in spelare till laget

Bjud in spelare till ditt lag: Så här gör du!


För mer information

This is a mailto link eller 08-699 63 80

Uppdaterad: 17 JAN 2020 15:29 Skribent: David Eriksson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Stockholm MF - Korpen
Box 11016
10061 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
11860 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996380
E-post: This is a mailto link