Hoppa till sidans innehåll

Träningsläger


Träningsläger bordtennis

Bordtennislägret du inte får missa!

Varje år anordnar vi en träningsresa till bordtennisstaden Düsseldorf i Tyskland. Lägret arrangeras på hösten varje år och alla som vill utveckla sitt spel är välkomna. Med på lägret finns rutinerade tränare som leder alla träningar och finns tillgängliga för individuell coaching. Vill du ta din bordtennis till nästa nivå så är detta lägret för dig!

Bordtennnisresan till Düsseldorf 2019 kommer tyvärr inte bli av då vi inte har tillräckligt med tränare. Förhoppningsvis gör vi ett nytt försök under 2020. Har du några frågor vänligen kontakta oss via This is a mailto link 


Målgrupp

Alla bordtennisspelare i Korpen Stockholm som vill utvecklas som individer och spelare.

Innehåll

Vi kommer att träna ett eller två pass om dagen. Under ett av passen kommer vi även köra en lägerturnering. Utöver det kommer tid finnas för gym, massa pingissnack och en glimt av Düsseldorf som stad. Om vi har turen på vår sida så spelar Düsseldorfs elitlag på hemmaplan och vi kan då få biljetter kostnadsfritt.

Tid

Inställt under 2019

Plats

Pingisstaden Düsseldorf i Tyskland. Flygtid: 2 timmar.

Tränare

Tre bordtennistränare från Korpen Stockholm. Samtliga har mycket erfarenhet som tränare och har själva spelat bordtennis på hög nivå.

Kostnad

7 400 kr/person. Priset inkluderar: Flyg, boende i dubbelrum (enkelrum ej möjligt), halvpension (frukost och lunch samt bröd, sallad och dricka/vatten till samtliga måltider), träning, försäkring, tränings t-shirt, transfer till och från flygplatsen i Düsseldorf.

Anmälan

Anmälan är bindande och fakturan skickas ut i augusti. För att lägret ska bli av så behövs minst 24st anmälda.

Frågor

Maila This is a mailto link eller ring 08 - 699 63 80.

 

Bilder från lägret 2014, 20152016 och 2017 hittar du på Korpen Stockholms facebook-sida. Bilder ifrån 2018 finns på vårt instagramkonto. 

TTEX i samarbete med Korpen Stockholm

Uppdaterad: 13 APR 2018 12:18 Skribent: David Eriksson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Stockholm MF - Korpen
Box 11016
10061 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
11860 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996380
E-post: info@korpenstockholm...