Hoppa till sidans innehåll

Ekonomiskt stöd


Subvention för betalningssvaga grupper

För dig/er som inte har möjlighet att betala anmälningsavgiften finns möjlighet att söka ekonomiskt stöd. I ansökan får du motivera vad som gör att du själv/ni inte har möjlighet att stå för avgiften.

Korpen Stockholm subventionerar det antal anmälningsavgifter till seriespel/ träning som innefattande års budget tillåter.

Kriterier för ekonomiskt stöd

För dig/er som inte har möjlighet att betala anmälningsavgiften finns möjlighet att söka ekonomiskt stöd. I ansökan får du motivera vad som gör att du själv/ni inte har möjlighet att stå för avgiften. Läs kriterierna noga innan du ansöker, genom att ansöka om ekonomiskt stöd godkänner du kriterierna. 

Här kan du läsa kriterierna

 

Lagidrott

Korpen Stockholm subventionerar anmälningsavgiften för flertalet lag under säsongen. Förutsättningen är att laget ska bestå av spelare med låg betalningsförmåga ex. asylsökande, nyanlända och hemlösa. Ansökan görs på blanketten nedan, därefter tar Korpen Stockholm beslut om vilka lag som ska få sin ansökan beviljad. Ansökningstiden för att ta del av denna subvention är densamma som anmälningstiden för respektive idrott.

Gör er ansökan här

Ni får ett mail med information om ansökan beviljas eller ej och hur stor er subvention blir. Den kan bli från 25-100%.
Ni kan söka ekonomiskt stöd 4 gånger från Korpen Stockholm, det ekonomiska stödet sker i en nedåtgående trappa i 25% intervaller.

Om er ansökan beviljas gör ni en anmälan som vanligt via hemsidan och anger en rabattkod som ni får via mail.

Gruppträning/Träning i lagidrott

Korpen Stockholm subventionerar anmälningsavgiften för personer med låg betalningsförmåga ex. asylsökande, nyanlända och hemlösa. Ansökan görs på blanketten nedan, därefter tar Korpen Stockholm beslut om du kommer ska få sin ansökan beviljad. Ansökningstiden för att ta del av denna subvention är densamma som anmälningstiden för resp. aktivitet.

Gör din ansökan här

Du får ett mail med information om ansökan beviljas eller ej och hur stor er subvention blir. Den kan bli från 25-100%.
Du kan söka ekonomiskt stöd 4 gånger från Korpen Stockholm, det ekonomiska stödet sker i en nedåtgående trappa i 25% intervaller.


Om din ansökan beviljas gör du en anmälan som vanligt via hemsidan och anger en rabattkod som du får via mail.

För mer information

Mican Francke-Rydén
08-699 63 92
This is a mailto link 

Uppdaterad: 04 APR 2018 14:53 Skribent: Korpen Stockholm
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Stockholm MF - Korpen
Box 11016
10061 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
11860 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996380
E-post: info@korpenstockholm...