Hoppa till sidans innehåll

Träningsresa till Portugal


Korpens träningsresa med Springtime

Träningresan för alla 21-28 oktober

I höst blir det favorit i repris då vi arrangerar en härlig träningsvecka i soliga Portugal tillsammans med Springtime. Yoga eller dans på stranden, padeltennis med en instruktör eller varför inte lira årets roligaste fotbollsturnering? Du väljer det på schemat som ger dig träningsglädje!

Datum: 21-28 oktober 2017
Avreseort: Arlanda & Kastrup 
Ort: Monte Gordo, Portugal
Resdag: Lördag 
Reslängd: 7 dagar
Hotell: Yellow Monte Gordo Beach Hotel
Måltider: Frukostbuffé & Middagbuffé
Anslutningsflyg: På förfrågan


Pris

Priset för resan är 12.495 kr men med rabatt för korpenmedlemmar. Alla som bokar sin resa med en bokningskod erhåller en rabatt enligt följande stege:

  • 750 kr t.o.m. 31/3-17
  • 500 kr mellan 1/4 – 31/5-17
  • 250 kr fram till avresa

Bokningskod: Korpen Stockholm.

Till bokningen


Stort träningsutbud

Varje dag erbjuder vi runt tio pass med blandat utbud. Kicka igång dagen med att spela padel, tennis eller pingis med en duktig instruktör. Vill du istället börja dagen med ett svettigt löppass eller en lite lugnare stavgång finns såklart den möjligheten också.

På eftermiddagen kommer det finnas ytterligare aktiviteter på schemat – dans, beachvolley, strandfotboll eller varför inte gå tillbaka till skolåren och lira Dodgeball (spökboll)? Du bestämmer! Och vem tackar nej till att avsluta dagen med ett yoga-pass på stranden i solnedgången? 

För att du ska få ut maximalt av din träning kommer det under veckan finnas ett 15-tal instruktörer på plats. Så passa på att vässa på både boll- och danstekniken! För att öka din motivation har vi även sett till så att flera inspirerande föreläsare är med på resan. Allt för att du ska få ut så mycket som möjligt under sju härliga dagar.

Fotbollsturnering - Förra årets succé är tillbaka!

Vill du väcka tävlingsmänniskan i dig är resans fotbollsturnering ett måste. Turneringen passar lika bra för dig som har ett hjärta som klappar lite extra för fotboll, som för dig som kanske vill snöra på dig fotbollsskorna för första gången. Alla aktiviteter under resan välkomnar alla nivåer! Turneringen spelas i lag med 7 spelare (mixade lag) och skulle lagkompisarna vara kvar på hemmaplan kan du vara lugn. Lagindelningen sker på plats så det kommer finnas möjlighet till att lira i ett lag.

Forma ditt eget träningsschema

Vill du spela ännu mer boll, eller få in mer gruppträning än det som står skrivet i schemat, är självklart inte det ett problem. Vi hjälper dig med att boka banor, matchar ihop dig med likasinnade som kanske vill slå några extra bollar, eller ordnar en löpgrupp för er som vill avsluta dagen med en runda i den härliga miljön som Algarvekusten erbjuder.

Vi vågar lova dig en träningsresa som fyller på batterierna. Du får gångavstånd till en av Portugals vackraste stränder, chansen att träna med kunniga instruktörer och kanske det bästa av allt – du får dela upplevelsen med hundratals likasinnade! Men du, glöm inte bort att unna dig att bara ligga i en solstol eller på stranden då och då. Återhämtning är nog så viktigt.

Frågor? Mejla till This is a mailto link eller ring 08-699 63 92

Se fram emot hösten redan nu!
Korpen Stockholm och Springtime

Uppdaterad: 2017-10-12 15:33
Skribent: Julia Allansson
Epost: This is a mailto link

Snabblänkar

Matcher & Resultat

Matchställ


Följ oss på

Facebook-logga Instagram Svart Twitter

LinkedIn YouTube


Läs vårt magasin

Magasinet Grus


Samarbetspartners

Intersport (transparant)

NIKE (transparant)

TTEX

Butterfly

Cardskipper

hallmans

Martin & Servera

Postadress:
Korpen Stockholm MF - Korpen
Box 11016
10061 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
11860 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 63 80
E-post: This is a mailto link