Hoppa till sidans innehåll

Korpen Stockholm företagscuper


Korpen Stockholm företagsfriskvård cup

Korpen Stockholm företagscuper

Alla företag är välkomna att anmäla sig till våra företagscuper. Det är ett perfekt sätt att få sina anställda att röra på sig samtidigt som man svetsar samman personalgruppen. Anmäl er när det är dags för Team building eller Kick off, ni kommer garanterat få en härlig upplevelse.

Fotboll 22 september på Östermalms IP

Nu är anmälan till nästa företagscup i fotboll öppen. Cupen spelas på Östermalms IP 22 september med start 15.00. Vi har plats för 16 lag och det är först till kvarn som gäller! Kostnad 2500 kr/lag. Mer info om cupen

Spelschema 22 sept

 

Kontakta oss om du vill veta mer.

This is a mailto link eller 08-699 63 80


Företagscupen i fotboll 19 maj

Den 19 maj spelades årets första företagscup i fotboll. Det blev en solig tillställning med mycket glädje och skratt. Vinnarna av cupen blev SAS som vann finalen mot Finansinspektionen efter straffar. Nedan kan ni se bilder från cupen samt alla resultat.

Resultat   Bilder


Er egna cup - utmana med friskvård

Bjud in till er alldeles egna företagscup där ni utmanar era konkurrenter, kunder eller leverantörer. Välj på flera olika idrotter, kanske en turnering i fotboll eller innebandy där ni gör upp om titeln. Vi hjälper er med domare, hallar, spelschema, pokaler mm. och ni bjuder in de som ni vill ska delta. Tillsammans skapar vi ett professionellt arrangemang med mycket glädje och skratt. 

Kontakta oss om du vill veta mer.

This is a mailto link eller 08-699 63 80

Fjärrvärmeprojekt Sv AB valde Korpen Stockholm

"Anledningen till att vi valde Korpen Stockholm var att de gav ett professionellt intryck och tog ett helhetsansvar för turneringen med bokning hall, spelschema, domare, mat/tilltugg mm. Innebandyturneringen blev superlyckad eftersom vi kunde koncentrera på innebandyn och mingla med övriga medan Korpens trevliga personal skötte turneringen. Av våra kunder blev turneringen så uppskattad att den går av stapeln i vår igen och självklart blir det Korpen Stockholm som arrangerar!"

Wiktor - Fjärrvärmeprojekt Sv AB

Uppdaterad: 2017-09-19 16:57
Skribent: David Eriksson
Epost: This is a mailto link

Snabblänkar

Matcher & Resultat

Matchställ


Följ oss på

Facebook-logga Instagram Svart Twitter

LinkedIn YouTube


Läs vårt magasin

Magasinet Grus


Samarbetspartners

Intersport (transparant)

NIKE (transparant)

TTEX

Butterfly

Cardskipper

hallmans

Martin & Servera

Postadress:
Korpen Stockholm MF - Korpen
Box 11016
10061 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
11860 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 63 80
E-post: This is a mailto link