Hoppa till sidans innehåll

Företagscuper


Företagscup Korpen Stockholm

Korpen är den naturliga medspelaren för företag och organisationer som aktivt satsar och tänker på sin personal. Vi gör det enkelt för människor att sporta och ha kul tillsammans och vill hjälpa er att skapa lönsamhet i ert friskvårdsarbete.

Korpen Stockholms företagscuper

Alla företag är välkomna att anmäla sig till våra företagscuper. Det är ett perfekt sätt att få sina anställda att röra på sig samtidigt som man svetsar samman personalgruppen. Bilder och resultat från tidigare cuper

Innebandycup 26 januari

26 januari är det dags för 2018 års första företagscup. Den här gången är det innebandy och vi välkomnar nya och gamla lag. Cupen spelas i Liljeholmshallarna och beräknas starta ca 12.30. Det kostar 4000kr/lag och då ingår bland annat minst 3-5 matcher, domare, funktionärer, dryck och tilltugg samt en massa företagslag som gör upp om titeln. Spelformen är 3 utespelare utan målvakt. Fritt antal avbytare och mixlag uppmuntras. Ladda ner mer detaljerad info.


Kommande cuper (öppna för alla företag)

  • 26 januari 2018: Företagscup i innebandy, Liljeholmshallen
  • 23 mars 2018: Företagscup i fotboll, Liljeholmshallen

För mer information

This is a mailto link eller 08-699 63 80


Utmana kunder och konkurrenter i er egna cup

Bjud in till er alldeles egna företagscup där ni utmanar era konkurrenter, kunder eller leverantörer. Vi hjälper er med domare, hallar, spelschema, pokaler mm. och ni bjuder in de som ni vill ska delta.

Kommande cuper och lediga tider

  • 11 november 2017: Fjärrvärmeprojekt Cup i innebandy, Liljeholmshallen
  • 8 december 2017: ESS-gymnasiet, Stockholm Stad, Liljeholmshallen
  • 16 februari 2018: Veidekke Cup i innebandy, Liljeholmshallen
  • 17 februari 2018: Ledig tid för er företagscup, Liljeholmshallen Boka här!
  • 13 april 2018: Ledig tid för er företagscup, Liljeholmshallen Boka här!
  • 20 april 2018: Ledig tid för er företagscup, Liljeholmshallen Boka här!

För mer information

This is a mailto link eller 08-699 63 80

Fjärrvärmeprojekt Sv AB valde Korpen Stockholm

"Anledningen till att vi valde Korpen Stockholm var att de gav ett professionellt intryck och tog ett helhetsansvar för turneringen med bokning hall, spelschema, domare, mat/tilltugg mm. Innebandyturneringen blev superlyckad eftersom vi kunde koncentrera på innebandyn och mingla med övriga medan Korpens trevliga personal skötte turneringen. Av våra kunder blev turneringen så uppskattad att den går av stapeln i vår igen och självklart blir det Korpen Stockholm som arrangerar!"

Wiktor - Fjärrvärmeprojekt Sv AB


Genomförda cuper

Fotboll 22 september på Östermalms IP - Årets andra företagscup i fotboll är avgjord. Trots vädrets makter som definitivt inte var på vår sida blev det ett väldigt lyckat event. 16 lag kämpade tappert i både regn och blåst, starkt jobbat! Ett stort grattis till Team Catella som vann finalen med 3 - 2 mot BAFOB Malmö och övriga landet.

Resultat  Bilder
 

Fotboll 19 maj på Långholmens IP - spelades årets första företagscup i fotboll. Det blev en solig tillställning med mycket glädje och skratt. Vinnarna av cupen blev SAS som vann finalen mot Finansinspektionen efter straffar. Nedan kan ni se bilder från cupen samt alla resultat.

Resultat   Bilder

Uppdaterad: 2018-01-19 09:51
Skribent: David Eriksson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Stockholm MF - Korpen
Box 11016
10061 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
11860 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 63 80
E-post: This is a mailto link