Hoppa till sidans innehåll

Arbetsplatsklassikern


Årscykel (liten)

Är du ute efter en aktiv och hälsosam livsstil året runt? Då ska du dra ihop dina kollegor och köra Arbetsplatsklassikern tillsammans med oss på Korpen Stockholm. Här utmanar du dig själv och kollegorna genom att jämföra er arbetsplats med andra i längdskidor, cykling, simning och löpning - alla direkt kopplade till En Svensk Klassikers deltävlingar. Läs mer här

Vad är Arbetsplatsklassikern?
Arbetsplatsklassikern är en träningsdagbok för dig och din arbetsplats och är en variant av En Svensk Klassiker där tävlingsmomenten börjar sex veckor innan motsvarande lopp i En Svensk Klassiker.

APK moment

Vilka tävlingsmoment ingår?
Tävlingsmomenten är Vätternrundans 30 mil i cykling, Vansbrosimmets 3000 m i simning, Lidingöloppets 30 km i löpning och Vasaloppets 90 km i skidåkning.

Det spelar ingen roll om du är bäst på något av momenten eller bara sisådär. Resultaten registrerar du i din egen träningsdabok. Motivationen hjälper vi på Korpen till med så att du och ditt lag passerar mållinjen i alla fyra delmoment. Vi genomför allt på dina villkor och placerar träningen i din skog, i dina vatten och på dina vägar.

– Arbetsplatsklassikern erbjuder ett spännande träningsupplägg och vi kan erbjuda en bra hjälp i träningen. Vi kan till exempel komma ut till er arbetsplats och ha ett träningspass på lunchen eller hålla en föreläsning kring rörelse och motion säger Jennie Selerud, projektledare Företagsidrott Korpen Stockholm

Kontakta oss för mer info

 

Uppdaterad: 2017-09-18 15:23
Skribent: Jennie Selerud

Postadress:
Korpen Stockholm MF - Korpen
Box 11016
10061 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
11860 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 63 80
E-post: This is a mailto link