Hoppa till sidans innehåll

Martin & Servera Restaurangbutiker


Korpen Stockholm Martin & Servera

Storhandla hos Martin & Servera

Martin & Servera Restaurangbutiker, en del av Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist Martin & Servera, är Korpen Stockholms strategiska partner och officiella mat- och dryckesleverantör.

Vi delar i mycket hög grad samma värderingar kring integration, mångfald och hållbarhet vilket vi hoppas ska leda till ytterligare samarbete under 2017. Nedan kan du läsa om hur du som medlem kan dra nytta av samarbetet redan nu.


Välkommen till Martin & Servera Restaurangbutiker

Vi på Martin & Servera är glada och stolta över vårt nya samarbete med Korpen Stockholm och vill nu önska alla er medlemmar välkomna till våra butiker som ligger i Årsta och Bromma.

Här kan du handla allt du behöver till cupen, festen eller andra tillfällen du behöver större förpackningar. Vi har ett stort sortiment av frukt och grönsaker, ostar, kött, kaffe, dryck, konfektyr och inte minst smakliga julklappar

Du kan handla direkt i butiken – du visar bara upp ditt digitala medlemskort i Korpen Stockholm eller så kan du beställa dina varor via Föreningsbutiken så plockar vi ihop dina kassar för avhämtning. Ange då Korpen Stockholm på beställningen så bjuder vi på plockavgiften (värde 99 kr)

Varje vecka har vi attraktiva priskampanjer för dig som kund. Du hittar veckans kampanjer, adresser, öppettider och Föreningsbutiken på martinservera.se/butiker

Välkommen!


Martin & Servera Restaurangbutiker

”Vi har valt att samarbeta med Korpen Stockholm då vi i mycket hög grad delar samma värderingar kring integration, mångfald och hållbarhet. Vi på Martin & Servera Restaurangbutiker ser fram emot ett spännande samarbete kring mat och dryck som gör skillnad.”

Uppdaterad: 2017-04-07 11:27
Skribent: Tony Gren
Epost: This is a mailto link

Snabblänkar

Matcher & Resultat

Matchställ


Följ oss på

Facebook-logga Instagram Svart Twitter

LinkedIn YouTube


Läs vårt magasin

Magasinet Grus


Samarbetspartners

Intersport (transparant)

NIKE (transparant)

TTEX

Butterfly

Cardskipper

hallmans

Martin & Servera

Postadress:
Korpen Stockholm MF - Korpen
Box 11016
10061 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
11860 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 63 80
E-post: This is a mailto link