Hoppa till sidans innehåll

Samarbetspartners


Korpen Stockholm samarbetspartners

Vi bidrar med värde till Korpen Stockholms medlemmar

Korpen Stockholm har glädjen att samarbeta med ett antal partners. Nedan kan du läsa om varför de valt just oss och i menyn kan du klicka dig vidare till varje partner för att läsa vad de kan erbjuda dig som medlem.

Är ditt företag intresserat av att samarbeta med Korpen Stockholm kontakta Tony Gren.

This is a mailto link
08-699 63 89


Intersport

"Korpen Stockholm har samma värderingar om idrott, ledarskap och Fair Play som vi på Intersport. Vi är väldigt stolta att ha vårt varumärke bredvid Korpen Stockholms. Intersport – Korpen - Nike skall förknippas tillsammans. För att nå detta så krävs ett längre och samarbetsvilligt samarbete där vi arbetar för varandra. Vi ser om 10 år att detta vuxit till något väldigt stort.”

Nike

”Med sitt stora antal medlemmar samt proffsiga organisation var det ett enkelt val för oss att via världens största retailer Intersport att starta vårt samarbete. Vi tror på framtiden både i ett utvecklande av varandra samt även skapa en solid plattform för att ge medlemmarna det de vill ha runt produkterna.”

Martin & Servera Restaurangbutiker

”Vi har valt att samarbeta med Korpen Stockholm då vi i mycket hög grad delar samma värderingar kring integration, mångfald och hållbarhet. Vi på Martin & Servera Restaurangbutiker ser fram emot ett spännande samarbete kring mat och dryck som gör skillnad.”

Cardskipper

”Vi på Impleo IT Solutions är otroligt stolta och glada över vårt nyfunna samarbete med Korpen Stockholm. Vi älskar att jobba och utveckla Cardskipper tillsammans med drivna kunder och Korpen Stockholm är just en sådan. Genom vårt samarbete får nu Korpens medlemmar ta del av en helt ny typ av kommunikation, toppat med kanonerbjudanden från sponsorer och samarbetspartners.”

Butterfly/TTEX

”Korpen Stockholm känns som en väldigt intressant samarbetspartner för oss. Deras verksamhet har vuxit enormt mycket de senaste åren och vi ser en god potential för båda parter. Redan idag ser vi ökade försäljningssiffror där vi kan relatera till spelare och utövare från Korpen Stockholms distrikt.”

Hallmans.nu

”Vi på Hallmans.nu är oerhört glada över att ha fått möjligheten att starta ett heltäckande samarbete som idrottsprisleverantör med Korpen Stockholm. Att jobba med många olika idrotter på olika nivåer är något vi har gemensamt och vi ser fram emot att kunna hjälpa till att premiera utövare och medlemmar för såväl stora som små prestationer"

Uppdaterad: 2017-10-02 13:21
Skribent: Tony Gren
Epost: This is a mailto link

Snabblänkar

Matcher & Resultat

Matchställ


Följ oss på

Facebook-logga Instagram Svart Twitter

LinkedIn YouTube


Läs vårt magasin

Magasinet Grus


Samarbetspartners

Intersport (transparant)

NIKE (transparant)

TTEX

Butterfly

Cardskipper

hallmans

Martin & Servera

Postadress:
Korpen Stockholm MF - Korpen
Box 11016
10061 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
11860 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 63 80
E-post: This is a mailto link