Hoppa till sidans innehåll

Korpen Stockholm Fotboll


Spela fotboll i Korpen Stockholm

Seriespel 2017

Anmälan har nu stängt men det finns en del ströplatser kvar i serierna. Vill ni vara med? Skicka ett mail till This is a mailto link och skriv ert lagnamn och vad ni önskar spela för spelklass/serie.

Spela korpfotboll med oss! I Korpen Stockholm bjuds det på snygga mål, feltajmade brytningar, kvalificerade TV-räddningar, missade målchanser, stabila domarinsatser, bländande passningsspel och helt obegripliga missar.


Ifjol slog vi nytt rekord med 779 lag i seriespelet, slår vi det i år?

Klicka nedan för mer info om spelplaner, speltider osv:

GÅFOTBOLL  
11-FOTBOLL
9-FOTBOLL  

7-FOTBOLL VARDAG  

7-FOTBOLL FREDAG 
7-FOTBOLL SÖNDAG 
7-FOTBOLL MORGON  
7-FOTBOLL LUNCH  

7-FOTBOLL UNGDOM 


Alla matcher är på konstgräs! 

NYHETER!


Gåfotboll

I England är "Walking Football" en stor hit, nu testar vi konceptet här också! Det handlar om 5-fotboll där det är förbjudet att springa och tackla. Perfekt för er som känner att det går lite för snabbt i Korpen men som vill fortsätta med världens bästa sport. Gåfotboll är dock precis lika roligt oavsett ålder!

Morgonserie i Kista

Vi drar igång en morgonserie i Kista för att alla företag där ska få röra på sig.


Fler dam- och herrserier i norrort

Vi utökar vår fotbollsverksamhet i norra Stockholm och har nu spel i både Sollentuna, Täby och Upplands-Väsby.

Mer konstgräs och fler centrala planer

Tack vare gott samarbete med Idrottsförvaltningen har vi tilldelats mer konstgrästid än någonsin tidigare och dessutom lite mer tid på centrala planer i stan. Mer info om spelplaner och speltider i spelklasslänkarna ovan.

Tjejernas år

2017 är utsett till tjejernas år i Korpen Stockholm vilket vi i fotbollen slår ett slag för genom att fortsätta tilldela damserierna de bästa planerna och de mest attraktiva tiderna. Vår satsning på att rekrytera fler kvinnliga domare fortsätter också. 19 personer har utbildats hittills och fler blir det under året. Hör av dig till oss om du är intresserad av att bli korpdomare! Ytterligare insatser för att främja damfotbollen kommer göras under året, mer info kommer.

Höjd Oldboysålder

35 år ju ingen ålder numera så därför höjer vi åldern på våra oldboysserier successivt de närmsta åren. I år ska spelarna vara födda 1981 eller tidigare.

Försäsongsträning

Öka chanserna till serieseger genom att köra försäsongsträning med Korpen Stockholm. Backintervaller och tuffa styrkeövningar, antar ni utmaningen? 

Upptaktsträff

Innan seriestart kör vi vår årliga Upptaktsträff där vi snackar upp årets säsong och presenterar Årets korplag. Onsdag 19 april smäller det! Efter uppsnack och middag kollar vi kvartsfinalen i Champions League på storbild. Anmäl dig och ditt lag nu!

Lagledarträff

Vi bjuder in alla lag till en träff där vi går igenom vad det innebär att hålla i ett korplag. Dessutom kommer ni få en hel del matnyttiga tips som förenklar för er som lagledare. Träffen är obligatorisk för nya lag och går av stapeln torsdag 6 april i Folksamhuset i Skanstull. Efter lagledarträffen bjuder vi på en föreläsning om värdegrund och ledarskap med Ulrika Schreber och Bosse Peterson.

Korpen National Cup

Förutom seriespelet arrangerar vi varje sommar Korpen National Cup. Årets upplaga är den nionde i ordningen och spelas 30 juni-2 juli på Kärrtorps IP. Anmälan är nu öppen!

Webbshop och Matchställ

Korpen Stockholm har ett samarbete med Intersport & Nike som ger våra lag rabatt på matchställ. Nu kan ni beställa produkter direkt i deras nya webbshop!

För mer information:
This is a mailto link eller 08-699 63 80


Uppdaterad: 2017-07-04 20:08
Skribent: Henrik Teljfors
Epost: This is a mailto link

Snabblänkar

Matcher & Resultat

Matchställ


Följ oss på

Facebook-logga Instagram Svart Twitter

LinkedIn YouTube


Läs vårt magasin

Magasinet Grus


Samarbetspartners

Intersport (transparant)

NIKE (transparant)

TTEX

Butterfly

Cardskipper

hallmans

Postadress:
Korpen Stockholm MF - Korpen
Box 11016
10061 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
11860 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 63 80
E-post: This is a mailto link