Hoppa till sidans innehåll

Bordtennisläger i Düsseldorf


Bordtennisläger för vuxna

Bordtennislägret du inte får missa!

Varje år anordnar vi en träningsresa till bordtennisstaden Düsseldorf i Tyskland. Lägret arrangeras på hösten varje år och alla som vill utveckla sitt spel är välkomna. Med på lägret finns rutinerade tränare som leder alla träningar och finns tillgängliga för individuell coaching. Vill du ta din bordtennis till nästa nivå så är detta lägret för dig! 

Dags för 2017 års bordtennisläger för vuxna

Nu är det äntligen dags igen för 2017 års bordtennisresa. Vi erbjuder en resa till den tyska pingisstaden Düsseldorf med bordtennisträning, halvpension och professionella bordtennisspelare som hjälper dig att ta ditt spel till nästa nivå. Korpen Stockholms bordtennisläger går av stapeln i Düsseldorf den 5-8 oktober 2017.

Anmälan

 Anmälan är stängd.


Målgrupp

Alla bordtennisspelare i Korpen Stockholm som vill utvecklas som individer och spelare.

Innehåll

Vi kommer att träna ett eller två pass om dagen. Under ett av passen kommer vi även köra en lägerturnering. Utöver det kommer tid finnas för gym, massa pingissnack och en glimt av Düsseldorf som stad. Om vi har turen på vår sida så spelar Düsseldorfs elitlag på hemmaplan och vi kan då få biljetter kostnadsfritt.

Tid

Torsdag 5 oktober – söndag 8 oktober 2017. Vi flyger tidigt på torsdag morgon och flyger hem igen på söndag eftermiddag/kväll.

Plats

Pingisstaden Düsseldorf i Tyskland. Flygtid: 2 timmar.

Tränare

Fyra bordtennistränare från Korpen Stockholm. Samtliga har mycket erfarenhet som tränare och har själva spelat bordtennis på hög nivå.

Kostnad

6 400 kr/person. Priset inkluderar: Flyg, boende i dubbelrum (enkelrum ej möjligt), halvpension (frukost och lunch samt bröd, sallad och dricka/vatten till samtliga måltider), träning, försäkring, tränings t-shirt, transfer till och från flygplatsen i Düsseldorf, minst ett pass ”lådträning” med en tränare samt inträde vid eventuell bundesligamatch.

Anmälan

Anmälan är bindande och fakturan skickas ut i augusti/september. Vi har 26 platser och först till kvarn gäller.

Frågor

Besvaras av Julia Allansson på: This is a mailto link eller 08 - 699 63 88.

 

Bilder från lägret 2014, 2015 och 2016 hittar du på Korpen Stockholms facebook-sida. Hösten 2014 var 22 glada Korpare med på lägret, hösten 2015 och 2016 var vi 32 stycken!

I samarbete med Butterfly

Uppdaterad: 2017-09-12 10:09
Skribent: Julia Allansson

Snabblänkar

Matcher & Resultat

Matchställ


Följ oss på

Facebook-logga Instagram Svart Twitter

LinkedIn YouTube


Läs vårt magasin

Magasinet Grus


Samarbetspartners

Intersport (transparant)

NIKE (transparant)

TTEX

Butterfly

Cardskipper

hallmans

Martin & Servera

Postadress:
Korpen Stockholm MF - Korpen
Box 11016
10061 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
11860 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 63 80
E-post: This is a mailto link